Dobrý den, 3 dny zpět jsem si všil že více piju. Udělal jsem svoji největší chybu a kouknul jsem se na internet co to může způsobovat. Zjistil jsem že to může být cukrovka. Od té doby jsem stále ve stresu a furt myslím na močení a velice často močím (někdy nejdu na toaletu 2hodiny a někdy jdu klidně 3x do hodiny). Neustále si lížu rty a mám je suché (možná od toho lízání). Nemůžu na to přestat myslet a velice mě to stresuje.
Dobrý den, takto stručně odpovědět z dotazu, co je příčinou zvýšeného močení (a pití) nelze. Cukrovka se dá vyloučit snadno: zajděte ráno, na lačno za praktickým lékařem - provede vyšetření hladiny cukru přímo v ordinaci glukometrem a hned budete vědět jak to s krevním cukrem je (před vyšetřením nic nejezte, jen se napijte obyčejné vody). S pozdravem