Dobrý den, 15.7. jsem jedla údajně vypeckovaný kompot se švestkami, Bohužel jedna vypeckovaná nebyla
15.7. jsem jedla údajně vypeckovaný kompot se švestkami, Bohužel jedna vypeckovaná nebyla a švestku jsem snědla i s peckou. Nemůže to udělat nějaké problémy? Zatím mám pravidelnou stolici a větry také odcházejí. Je možné, že se pecka rozpustí, nemám čas v práci kontrolovat stolici. Jaké by ev. vznikly potíže a za jak dlouho?
Děkuji za odpověď.
Michaela K.
Děkuji za odpověď.
Michaela K.
Dobrý den, pecka od švestky by měla u zdravého člověka bez problémů projít. Určitě se ale nevstřebá, ve stolici ji určitě zaznamenáte. Obtíže by mohla způsobit jedině v případě, že by ucpala zůžený úsek střeva třeba na přechodu mezi tenkým a tlustým střevem. Poznala byste to bolestmi a vzedmutím břicha, zvracením a zástavou větrů a stolice. V takovém případě běžte určitě k lékaři. Ale žádný strach, dobře to dopadne (: