Dobry den, 1. Dubna jsem měla chráněný sex, ale kondom při konci praskl a nevíme zda přítel ejakuloval do me. Hned po 15 min jsem si vzala Postinor. Menstruaci jsem měla dostat ve čtvrtek, ale nedostavila se ani v pátek, tedy dnes. Nemám žádné příznaky těhotenství, myslíte ze jsem ? Nebo mi to ten prášek mohl zpozdit ?
Na Vaši otázku nelze odpovědět, doporučuji vyhledat gynekologa a nechat se vyšetřit.
MUDr. Jan Zbytovský
MUDr. Jan Zbytovský
Ano plati ze postinor ale nekdy take stres mohou menstruaci posunout- počkejte 1-2 tydny od vynechani menses a jdete ke gynekologovi na odber HCG a bude hned jasno. Pokud tomu rozumim tak byste asi miminko nechtěla protoze pokud ano tak neni se ceho bat a vyčkate tak 1-2 tydny od vynechani menses a gynekolog Vam udela ultrazvuk- od 5.-6. tydne jiz bude videt plodové vejce.
Drzim palce
MUDr Ludek Fiala PhD MBA