Děkuji za odpověď a omlouvám se, že jsem zapomněla uvést důležitou informaci ohledně mého dlouhodobého problému se zvětšenou uzlinou - na UZ krku jsem byla brzy poté, co jsem si bulku našla, tedy před těmi cca 2 lety. Podle UZ se jednalo o zvětšenou LU a útvar vypadal benigně.
Nevím, jestli se to může změnit a uzlina se může po nějaké době stát nebezpečnou. Měla bych si trvat na kontrolním UZ?
UZ krku je běžné kontrolovat v intervalu 6-12 měsíců, doplňte toto vyšetření. Vaši lékaři umi porovnat tyto nálezy. s pozdravem dr.Hrdlička