dá se cukrovka vyléčit
Dobrý den,pane doktore.
Chtěla bych se jen zeptat,moje dcera má 7 let,od unora onemocněla cukrovkou 1. typu,chtěla bych se jen zeptat,je nějaká náděj,šlo by tuhle nemoc nějak vyléčit,děkuji za odpověd
F.
F.
Přípravky tradiční čínské mediciny mají schopnost diabetes velmi pozitivně ovlivnit,bližší podrobnosti bych napsal osobně.
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobry den, mam problem s bederni pateri , na MRI se ukazala cysta. Brni a boli me narty /cele slapky/. V Brne budu od l4.6. 16 mohu se k Vam objednat ? Dekuji za odpoved. Zdena
- Dobrý den pane doktore, děkuji za odpověď. Synovi je 24 let, tak by se to mohlo zkusit, snad je ještě nějaká naděje. Jen prosím, který z produktů Ganoderma lucidum by měl užívat (tablety, čaje....) ?Myslíte si, že by bylo přínosné, kdybychom Vás navštívili ? Jsme z Blanska, což je nějakých 30 km od…
- Dobrý den pane doktore, náš syn měl zhruba před 1,5 rokem těžkou autonehodu s poškozením mozku, oslabená levá strana, přerušení vidění, pohybuje se na vozíku, potřebuje dopomoc se všemi úkony denní potřeby, Jste schopen obnovit spojení v mozku, tak aby mohl alespoň vidět, pokud by viděl, myslím si,…
- Dobrý den, Mám potíže s levou nohou, po operaci pravé pravého kyčle (totální endoprotéza). Prošel jsem kontrolou cév, neurologa, ortopeda, rehabilitačního, ale nikdo si s tím neví rady. Závěr budete si na to muset zvyknout. Noha mně v klidu brní a při zátěži se brnění rozšiřuje na celou nohu. až se…
- Dobrý den pane doktore, už 3 roky si léčím pálení jazyka, mám všechna vyšetření, na stomatologii, imunologii, ORL,na alergologie.mi zjistili alergii na Růžena
- Dobrý den pane doktore, už dlouhou dobu mám problém s červenýma očima. Podstoupila jsem všemožné vyšetření očí, ale podle doktorů je vše v pořádku. Možná ano, ale já se díky tomu necítím vůbec dobře. Už jsem zoufalá a nevím na koho se obrátit budu vděčná za jakoukoliv radu. S pozdravem Z.
- Dobrý večer,léčíte také děti ? Můj vnuk 3,5 roku trpí refluxem žaludečních šťav. Mohl by jste mu pomoci? Děkuji
- Dobrý večer Pane Cvrk, chtěl bych se zeptat jestli máte zkušenosti s léčbou kožních onemocnění. Už několik roků obcházím doktory, homeopaty, ale i bylinkáře a bezúspěšně. V mém případě se jedná rosaceu a ekzem na obličeji. Díky za odpověď.
- Dobrý den Mám velmi specifický problém který nechci řešit žádnými léky a ani ničím podobným, jedná se o poruchy spánku, při kterých se v noci probudím s tím, že něco musím udělat ( např. jít spát jinam, protože se mi zdálo o pavoucích ) . Jsem plně při vědomí, ale zároveň tomu tak věřím, že prostě jdu…