Chtela bych se zeptat,jsem po treti konozici delozniho cipku a nyni cekam na vysledky a bylo mi receno na onkogynekologii v Uh,ze pokud budou vysledky znovu spatne,tak mi jiz vezmou delohu. Je mozna jeste i jina varianta? Moje Dg. Dysplasia cervicis uteri CIN ll v.s. non in sano jsem jiz po prvni konizaci ockovana Gardasilem9. Predem velke diky za odpoved. S pozdravem pani s velkou chutí žít (37let)
Tady velmi záleží na výsledku histologie, nicméně pokud opravdu bude hodně špatná, tak mě jiné řešení nenapadá. Konstantin Inkov