Chlapec témeř 3 lety za pár dní. Teď prodelal sinusitidy, a zápal uší , nevedeli jsme se z toho zbavit tak mesic. Stežoval si i na bolest bříška, jendou i na bolest hlavy. Ku lékařke sme codili brala mu vicekrat CRP nikdy to nebylo na antibiotika. Brali sme aeurius, stoptusin na mucosolvan, otobacid do ousek, avamis a bezne kapky do nosa. Těd už byl témer zdravy nizke CRP , dokašliaval nestezoval si na brisko nos taky minimalne uz jsme ani nekapali ani neodsavali.Nebyl ani ve školce, mněl jit zitra ale z niceho nič , dopoledne znova bolest hlavy bez teploty chytal si levé líčko pak očka a pak ve středu čelíčka. odeznelo to po spánku a po nurofene. DO večera dobry,,, a postupne to začalo znova jenomže už s teplotou. Inak nikdy pred tym se nestezoval. V rodine,, mně skoro nikdy hlava nebolela manžel ma teda častejši problém s bolestmi hlavy. Co by mohlo být příčinou.? Naco se ješte zameřit. Neco nadčítané mám z internetu . Chtěla bych poznat názor odborníka. Děkuji .
Dobrý den.
V tomto případě doporučuji vyšetření nosní mandle. A pak další kroky. Už teď se zaměřit na provádění nosních výplachů 2 x denně.