Březos fenky
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat máte na internetových stránkách ceník?Nevíme jestli je fenka v březí nebo ne. Žere normálně, chován se stejně jen se ji nalili ml. žlázy a trochu přibrala, nespozorovali jsme že by hárala ale o tom prý majitel kolikrát ani neví. Její 9 měsíců. Několikrá utekla takže byla bez dozoru. Děkuji za odpověd.
Dobrý den, na internetu ceník není vložen. Pro potvrzení nebo vyvrácení březosti je vhodné použití ultrazvuku, toto vyšetření u mě stojí 400 Kč. Může se jednat i o tzv. falešnou březost. Není problém se na Vaši fenečku podívat, ozvěte se mi prosím nejlépe telefonicky, děkuji, Červinková
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den chci se zeptat mám koťátko narozený 8 května 2016 a má něco s očičkama strašně mu slzy a má okolo takové černé všichni mi píšou že to může být bud zánět spojivek nebo svrab nevím si rady děkuji za pomoc
- Dobrý den chci se zeptat mám Koťátko narozené 8 května 2016 a něco se mu děje s očičkama a s kůži nevím co to může být mám děkuji
- Dobrý den, Mám křečíka džungárského, v poslední době strašně zhubl a ani nechce z domečku a ani už tolik nejí. Nevíte čím to může být? Děkuji předem.
- Dobrý den,ráda bych svému pejskovi nechala udělat koprologické vyšetření trusu, Poradíte mi ,prosím jak na to? Mohu se zeptat na cenu? Děkuji a přeji hezký den,Jitka K.
- Dobry den, mohla bych poprosit o informaci ohledne ceny kastrace. Maminka se ujala dvou kocourku o ktere se babicka nezvlada jiz starat. Maji teprve pul roku. Kdy je vykastrovat a jaka je cena za ukon? Predem moc dekuji a preji prijemny den, ZN.
- Hezký den, chci se zeptat ohledně me přes sedm let staré feny francouzkého buldočka, není kastrovaná a s jejím vyšším věkem a mám obavy s problémum zanetum,slyšela jsem že to bývá smrtelné když dostane fenka zničehonic zánet dělohy atak dál.....mám strach ,prošla si před dvěma lety dve operace plotének…
- Dobry den, vylihly se nam kacenky indickeho bezce. Vse je vporadku, ale nekdo me strasil, ze musim vsechny odcervit, jinak mi do 6-ti tydnu mohou chcipnout. je to pravda?
- Dobrý den, mám na Vás dotaz, máme štěně staré 2,5 měsíce rasa Shiba Inu a škrábe nám doma zdi až na omítku a olizuje, nechybí jí vápník? Děkuji
- Dobrý den, mám osmiletou mopsici, která má delší dobu problémy s oční kůží. Dostává umělé slzy a mastičku na odstranění černé kůže. Tento rok se nám objevil šedý zákal a myslím, že to je tou mastičkou, která mám dojem leptá oči. Fenka má stále přivřená očička, která jsou zahnisaná, přestože denně omyvám…