Bolestivý odchod přítelkyně i s naší dcerou
Dobrý den, přesně před týdnem mi "zbaběle" utekla přítelkyně i s naši 2 letou dcerou. Já ji pořád Hodně moc miluji vždycky jsem se jí snažil dát vše co můžu a rad bych to dělal do konce života. chtěl jsem a chci aby se mnou byla šťastná aby u mě měla to co u bývalých partnerů ne.
Já mám v hlavě teď pěkný zmatek v jednu chvíli jsem rozhodnutý se zabít, ale na druhou stranu nechci aby naše maličká vyrůstala úplně bez vlastního otce. Rád bych to probral osobně, protože napsat poslední 3 roky mého života do zprávy, tak by se mi asi v půlce rozpadla klávesnice. Zajímala by mě především cena konzultace a jestli to, když přítelkyni dovedu s sebou, jen kvůli tomu aby vám pověděla něco o mě, jestli jí dokážete rozpovídat a pokusit se to vše pokud možno napravit ať naše dítě nemusí vyrůstat bez tátu, jak její máma, kdy její otec (můj tchán) proseděl její celé mládí v hospodě u flašky piva a domů se vracel málem po čtyřech, nebo její matka (moje tchýně ) když její otec žil ve vedlejší obci.
děkuju za Váš dotaz. Cena 1h konzultace je 600,-Kč.
Souhlasím s Vámi, že se život posledních let těžko vměstná do takto krátkého textu, ráda bych se od Vás o Vás a Vašem příběhu dověděla víc, pokud budete chtít.
Je vidět, že Vám na dceři i partnerce záleží. Líbí se mi, že přemýšlíte i o budoucnu a snažíte se vymyslet věci tak, aby byli Vaši nejbližší spokojeni.
Je na Vás, jestli pro začátek absolvujete konzultaci sám a později přizvete přítelkyni, nebo to vymyslíte jinak.
Ať už se rozhodnete jakkoliv, přeju Vám, ať vše běží tak, jak je pro Vás nejlepší.
Naďa Skyvová
děkuju za Váš dotaz. Cena 1h konzultace je 600,-Kč.
Naďa Skyvová
Dobrý den, právě jsem objevila Váš dotaz a hned Vám píši. je velice náročné, čím musíte procházet. Určitě vyhledejte psychologa (u mě stojí 1 konzultace 500Kč) a rozhodně by stálo za to pracovat nejdříve s Vámi a probrat možné další cesty, po kterých by se dalo jít.
Hodně sil,
DP
Hodně sil,
DP
Obdobné otázky
- Dobrý den,je normální že se mi líbí výprask?,zatim tedy na obrazcích,rád si je prohlížím a představuji si jak tak dostávám,s pozdravem René
- Dobrý den, je mi 19 let a již od ledna mám divný pocit, že nežiji v realitě. Nevím přesně jak to popsat. Cítím jako bych nežila a jen sledovala co se děje kolem mě, vše dělám automaticky. Ani se nedokážu pro nic nadchnout nebo vyjádřit emoce. Myslela jsem si, že to přejde, ale bohužel se mi zdá, že je…
- Dobrý den, mám problémy s přítelem, ale on nic nechce řešit. Myslíte, že bych mohla přijít sama? Petra
- dobry den!chtěl bych pomoct s nějakou terapii abych zase vungoval normalně.mam občas depku a křičím na svou přítelkyni a pak toho lituji.Můžete mi poradit nebo pomoct.Děkuji
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli řešíte problémy se školou- střední školou, nechuť chodit do školy apod., pokud ano, chtěla bych se objednat. Děkuji
- Dobry den, pane doktore, Jak se projevuje infantilita diagnostikovana jiz u dospeleho? Jak muze tento dospely fungovat ve spolecnosti, jak ma s nim komunikovat blizke okoli? Dekuji predem za odpoved, BM
- Vážený pán PhDr. Petr Beroušek, obraciam sa na Vás s prosbou o psychologický posudok mojej 3,5ročnej dcérky Simonky. Taktiež máme záujem aj o poradenské služby. V krátkosti sa pokúsim vysvetliť viac. Som rozvedená dva roky. O rozvod som požiadala ja, nakoľko u otca Simonky sa prehĺbila arogantnosť,…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné, že moje momentální "nespolečenskost" je způsobebena ještě stále bývalou prací. Pracovala jsem dva roky v přímé péči o seniory s demencí, byla jsem i aktivizačním pracovníkem, což bylo velmi náročné. Klienti moc nereagovali a každý den v práci byla taková…
- Dobrý den, již před dvěma měsíci mi byla sestra soudem svěřena do péče pěstounské, ale včera jsem zjistila, že se pořezala od předloktí až po zápěstí..Bohužel netuším co dál dělat..Nešla dnes do školy, já nemohu do práce...A domnívám se, že návštěva osobní s lékařem pro takovéto zaměření by byla…