Bolesti břicha Zápach cítím aceton, zvratky kolem sebe Obtížné dýchání Tlak na hrudi Oslabená, unav
Bolesti břicha
Bolest celýho těla
Méně vnímám a zmatenost
Křeče v břiše
Pískání v uších občas
Atd tohle jsem na sobě vypozoroval docela i dost ve stresu jsem každý den musím něco řešit a dětství hodně mě poznamenalo neměla jsem to lehký tak by mě zajímalo co semnou je
Zápach cítím aceton, zvratky kolem sebe
Bolest celýho těla
Méně vnímám a zmatenost
Křeče v břiše
Pískání v uších občas
Dobrý den, máte toho hodně, celkově mi to zní jako možná otrava alkoholem, podezření na začínající diabetes a ostatním příznakům se věnujeme jako terapeuti a psychologové. Jsme vám k dispozici a přeji ať najdete nejen příčiny vašich potíží, ale i jak s nimi zatočit.