Bolest v podbřišku
již několik let chodím pravidelně na kolposkopické kontroly a stěry (v rozmezí 3-6 měs.). Při prvním mi byla zjištěna lehká displazie čípku. Nikdy jsem neměla žádné příznaky jenže minulý týden o víkendu mne začalo nepříjemně bolet v podbřišku - mírná bolest, spíše dyskomfort hned nad stydkou kostí a objevil se i slabší bílý výtok bez zápachu. Oba problémy přikládám 20 min. čekání na kamarádku v zimě venku, kdy mě ofukovalo pod bundou i sukní. Nicméně mě napadlo i zhoršení čípku. Je možné, aby se po půl roce (od minulé kontroly) změnila lehká změna děl. čípku v rakovinu pokročilého stadia? Na kontrolu jdu zase 27.11, ale tentokrát z ní nemám dobrý pocit.
Děkuji za jakoukoliv radu/odpověď
Děkuji za jakoukoliv radu/odpověď
Dobrý den, myslím, že bolesti v podbříšku bych přisuzovala prochladnutí. Nález na čípku se samozřejmě může zhoršit. Bez vyšetření se k Vašemu problému nemohu více vyjádřit. Kontrola je určitě vhodná.
Hezký den Dana Lorencová
Hezký den Dana Lorencová