Bolest pod kolenem

1 Počet odpovědí:
Dobrý den pane Ljubčenko,

od června mě bolí sval na zadní straně stehna a jde to až pod koleno.Snažila jsem se to rozcvičit,v létě chodila po horách a kupodivu mě to přestalo bolet,jen se občas ozvalo naopak koleno,ortopéd bagatelizuje.Nemohu pořádně udělat dřep,mám pocit,že tam něco vadí pod tím kolenem.Bolest je někdy,tak úporná,že mě probudí i v noci.Včera jsem byla v divadle a po dvouhodinovém představení jsem se na nohu nemohla postavit.Opět pocit,že když ji zatížím,tak mi zezadu něco praskne.Je mi 39 let.Omezuje mě to i při cvičení.Přestože nemám rtg.myslíte si,že by jste mi mohl pomoci?Děkuji Hliňáková
Dobrý den paní Hliňáková. Nechte si prosím vyšetřit měkké tkáně v místech bolestivosti ultrazvukem a pošlete mi to prosím na mail. Pokud neznáte příslušné pracoviště, mohu Vám doporučit. S pozdravem, B.L.

Obdobné otázky

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.