bolest na konci kostrče
od listopadu mě začala bolet špička (konec) kostrče. Je mi 32 let a mám sice sedavé zaměstnání,ale sportuji,žiji zdravě.Byla jsem na fyzioter.masáži, ale bohužel ta nezabrala.
Prosím o Váš názor.
Děkuji.
Klára
Prosím o Váš názor.
Děkuji.
Klára
Děkuji za dotaz, přestože neordinuji přes internet. Abych Vám měl šanci pomoci, musel bych vyšetřit Vaši páteř vč. postavení pánve. Jestli chcete termín objednání dohodnout
v Popliklinice Kladno I.p. K Nemocnici. Pacienty VZP bydlící mimo okres Kladno lze vyšetřit jen
na doporučení prakt. lékaře, jelikož mám smlouvu jen VZP okres Kladno.
S ostatními smluvními pojiš. nemám problém.
na doporučení prakt. lékaře, jelikož mám smlouvu jen VZP okres Kladno.
S ostatními smluvními pojiš. nemám problém.