asymetrie víček po chirurgickém řešení ptozy
Dobrý den pane doktore
Prosím, mám dotaz ohledně nestejných očních víček...je mi 39let,jako malá jsem prodělala operaci ptozy(na jednom oku)..od té doby mám víčka nestejná a nyní s přib.věkem je to operované ještě spadlejší (nižší)...Kdysi ve škole jsem si na toto téma vyslechla mnoho poznámek ,že mě do jednoho víčka píchla vosa a do druhého ne atd.... zvykla jsem si k zamaskování používat tuny líčidel))... Nyní přišel čas ,kdy bych chtěla bych stav změnit a mít víčka symetrická ,případně i mírně změnit jejich tvar(vnější koutky nepadající) .bohužel zde nelze zaslat fotografie stavu, tak se omlouvám...a děkuji za případnou odpověd...mějte se moc hezky
Dobrý den, k tomu, abych se vyjádřil k případnému operačnímu řešení, bude nutné vyšetření, osobní setkání - abych vás seznámil s postupem, pooperační péčí, možnými komplikacemi.
Pokud máte zájem o konzultaci, objednejte se, prosím, do ambulance v Přerově (Po, Stř, Pá dopoledne, Čtv 13-15hod
Přeji příjemný den
Petr Maceček