Antisociálna porucha osobnosti
Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať či máte skúsenosti s liečbou antisocíalnej poruchy osobnosti. Nemal som ju ešte diagnostikovanú ale moje okolie a hlavne rodičia majú podozrenie že touto poruchou trpím. Myslím si že je dobrý signál že stým chcem bojovať nakoľko nechcem aby rodičia a moje okolie trpelo mojou vinou. Ďakujem za odpoveď.
antisociální porucha je diagnostická nálepka, která má vždy specifický a individuální obsah. Pro terapii je velmi důležité porozumět situacím, ve kterých se objevuje a dále pak detailně popsat vznik a vývoj symptomu.
Chcete-li pomoci rodině a rodina pomoci Vám, pak doporučuji rodinnou terapii a tu vám jako rodině jsem ochoten a schopen nabídnout.
Těším se na případnou spolupráci.
Lucian Kantor
Těším se na případnou spolupráci.
Lucian Kantor