antikoncepce
chtěla bych se zeptat, zda by Jste byla tak zlatá a pomohla mi opustit antikoncepci. Má gynekoložka mi jí předepsala v 16ti letech především pro akné. Je mi 23 a antikoncepci bych chtěla opustit. Bohužel vždy po vysazení následuje hormonální nerovnováha a akné se mi rozjede hrozným způsobem. Zkusila jsem snad už všechno možné. Byla bych hrozně šťatná, kdyby se našel někdo, kdo mi pomůže.
Moc děkuji za odpověď. Lenka
Moc děkuji za odpověď. Lenka
Dobrý den.Můžete přijít pondělí nebo čtvrtek od 8-10hod. Nebo máme termín na konec května. S pozdravem sestra Váchová