Amalgámová výplň
Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Na vašich stránkách je uvedena cena i za amalgámovou výplň, znamená to tedy, že ji u Vás nehradí pojišťovna v plné výši? Děkuji
Ano znamená to, že za výplň platíte uvedenou cenu, dle rozsahu kazu. Důvod platby je použití kvalitnějšího amalgámu, který pojišťovna nehradí.
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den prosim vas mám dětskou 3 na ni fazetu asi 10 let a nyni se mi zub kyve celkem i bolí.S pani zubařkou jsem to probírala ,zub vytrhnout pokud nevypadne sám a nahradit Nejlevnější metoda 13 tisíc s tim že navrta dva okolní zuby,nejdražší a nejlepší metoda 20 tisíc.Zajímala by mě právě ta cena…
- Dobrý den, v květnu 2015 mě má zubní lékařka poslala, abych si nechala vytrhnou osmičky z důvodů křivení zubů. Ted po půl roce už mám konečně čas, a tak mi jedna známá doporučila právě Vás. Proto se ptám, bylo by možné se k Vám na tento zákrok objednat? Děkuji
- Dobrý den, máte smlouvu s OZP? Mohu se přihlásit tady přes formulář, když jsem ještě nebyl u paní doktorky? Děkuji za odpověď S pozdravem Volf
- Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o Vaší radu. Jsem v 15. týdnu těhotenství, byla jsem u zubaře a ten mi objevil mezizubní kaz. Nemůže mi udělat rentgen a u zubaře jsem bohužel dlouho nebyla,takže neví, jak rozsáhle to je. Každopádně mě nic neboli ale zubař se rozhodl, že za 2 týdny mi musí zub odvrtat…
- Dobrý den, mohl bych se zeptat kolik by u vás stálo vyčištění zubních kanálků, v mém případě 3-4 kanálky v jednom zubu. Děkuji.
- prosím o adresu nového působení pana doktora Pimakhina a popř. telefoní kontakt, z důvodu navštěvy případného objednání děkuji
- Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda stále přijímáte nové pacienty? Příp. kolik stojí vstupní prohlídka? Jsem pojištěnec VZP. Mnohokrát děkuji za odpověď.
- Dobrý den, chtěla jsem se zeptat dcera by potřebovala odstranit horní uzdičku,ale potřebovala bych jí uspat má 6 let.Jde to u vás? Předem děkuji za odpověď.Fryková
- Dobrý den, chodila jsem k paní doktorce ještě, když byla na Hájích, Kosmická. Mohu se zeptat, zda je možné objednat se k paní doktorce nyní na Ječnou? Děkuji
- Dobrý den, kdy bude zase možné se k Vám objednávat přes internetový kalendář? Od listopadu minulého roku nejsou žádné volné termíny. Děkuji za odpověď.