Alopécie, objednání
chtěla bych se zeptat, jestli se zabýváte alopécií. Byla jsem už sice u jiného lékaře, který mi sice řekl, že mi vlasy dorostou a když jsem upozornila, že mi nejspíš vypadávají vlasy a dělá se mi kolečko na jiním místě, bylo mi řečeno, že vlasy tam ještě mám, navíc jich mám dost a že mi dorostou. Z krve příčina nezjištěna a ve 28 letech nejsem s touto diagnózou úplně spokojena.
Bylo by možné se k Vám případně objednat. Děkuji
Bylo by možné se k Vám případně objednat. Děkuji
Dobrý den. Navrhuji Vám termín návštěvy na úterý 23.2.2016 v 9:30hod.
S pozdravem sestra Váchová...bohužel jste se mi nepodepsala
S pozdravem sestra Váchová...bohužel jste se mi nepodepsala
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den, mám 15ti letého syna, který prodělal akutní formu akné - 1/2 roční léčba curacné. Na zádech mu zůstaly poměrně velké jizvy. Máte prosím nějaké zkušenosti s odstraněním nebo alespoň zmírněním tohoto problému. Moc děkuji za jakoukoliv radu.
- Dobrý den paní doktorko. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte možnost přijmout pacienta, který nebyl ještě registrována ve vaší klinice? Záleží mi na návštěvu, protože mám problém s nadměrným vypadáváním vlasů, a nic mi nepomaha. Děkuji předem Karolina N.
- Dobry den, je pravda ze ste iba detska kozna ambulancia? Na těchto strankach sa to tak netvari. Dakujem Almasi
- Dobrý den paní doktorko Špaňárová, nedaří se mi u vás objednat pomocí kalendáře, proto prosím o případný termín návštěvy touto cestou. Již delšī dobu se mi loupe kůže na palci a patě, mnohdy je to až velmi bolestivé. Přīpravky dostupné v lékárně nepomáhají. Děkuji Zapletalová
- Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda ošetřujete i neregistrovaný pacienty,všude mě odmítli,že mají plno a nestíhají. Mám kolem vyrážku,začervenání, někdy je to lepší, jindy horší,mast z lékárny to nevyléčila. Děkuji za odpověď. Šimurdová
- Dobrý den, chtěla bych se k Vám objednat na kontrolu znamének. Nemohu se k Vám však dovolat. Byl by možný nějaký termín? Děkuji
- Dobrý den, již několik let mě trápí akné na zádech a ramenou. Vyzkoušela jsem širokou škálu běžně dostupných přípravků, ale bohužel bez většího efektu. Bylo by možné řešit tento problém s Vámi? Děkuji za odpověď a přeji pěkný den J. Ž.
- Dobrý den paní doktorko, rád bych se k Vám objednal do ordinace, ale kalendář na profilu známýlékař.cz mi nejde spustit a telefon do vaší ordinace bohužel nikdo delší dobu již nezvedá. Chodím k Vám již několik let a s péčí jsem spokojen, jen bych se rád objednal. Předem díky za odpověď Petr…
- Dobrý den, pokud se objednám, půjdu na vyšetření opravdu v objednanou hodinu? Jedná se o to, že mám půlročního synka a žádné hlídání, tak ho asi budu muset vzít s sebou, přestože se jedná o mě. Děkuji za odpověď, Martina O.
- Dobrý den, prosím o radu, kam se obrátit. Potřebuji odstranit přisedlé bradavice na trupu a ruce. Platí se za tento zákrok? Kožní lékařka, kam chodím, toto neprovádí. Děkuji.