Akutní problém
Je potřeba se v případě akutního problému objednat předem (telefonicky) nebo je možné přijít rovnou? A co považujete za akutní problémy?
Za akutní potíže považuji úpornou bolest, která trvá nebo přichází v intervalech. Většinou Vás takové potíže nenechají vyspat, mohou být někdy provázeny i otokem v obličeji. Přestože je jasné, že Vaše potíže vyžadují neodkladnou pomoc lékaře, doporučuji předem zavolat. Sestra Vám sdělí, jaký je nejlepší čas pro Vaše ošetření. Je třeba počítat s tím, že ordinační doba je plně zaobjednaná na měsíc dopředu a některé typy ošetření trvají i dvě hodiny. Když přijdete neočekávaně, zbytečně budete čekat. Sestra nejlépe odhadne, mezi kterými návštěvami by pravděpodobně mohlo být místo pro Vaše ošetření.
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den chtěla jsem se zeptat ,zdaly příjmáte nové pacienty scháním s dětmi nového zubaře děkuji mic za odpověd
- Dobrý den, níže jsem našla dotaz na orientační ceny zákroků.. Ještě bych se Vás chtěla zeptat, zda se u Vás platí za vstupní vyšetření.. a zda provádíte dentální hygienu a v jakém cenovém rozpětí se pohybuje. Děkuji
- Dobrý den, kde je možné najít ceník vašich služeb? Dškuji za odpověd.
- Dobrý den, prosím o informaci, do jaké míry je mi u Vás platné zdravotní pojištění (111), co se týče ošetření zubního kazu, kamene, případně lokální anestezie? Děkuji.
- dobry den chtel bychse zeptat jake matena odolene vode ordinacni hodiny dekuji vam
- Dobrý den, pane Dušečkin, jsem u Vás vedený v kartotéce. Budete mě mít uloženého jako "Jan Donátek". Chtěl bych se domluvit na výměně amalgánových plomb za bílé fotokompozitní. To je možné, že? Mohli bychom se domluvit na nějakých návštěvách v příštím měsíci a postupně bychom je předělali? Můžete…
- Po špatné zkušenosti se zubařem hledám nového stomatologa pro celou rodinu včetně 4-letých dvojčat, který by měl trpělivý přístup k dětem. Moc děkuji za odpověď. Jana
- Hello MDDr Kudibal, I would like to know if you speak some English or Spanish. I speak a little Czech and I would like to see a dentist asap. thank you in advance for your response
- Dobrý den, chtěl bych vědět, jestli pí MDDr. Marie Ondruchová přibírá nové pacienty. Pokud ano, tak jestli se k ní mohu objednat. S pozdravem, Mgr. Martin Syrovátka
- Dobrý den, je mi 23 let, ale mé zuby jsou ve velmi špatném stavu. Již sedm let jsem nebyl u zubaře, jelikož z něj mám velký strach. Za své zuby se moc stydím, proto jsem se rozhodl, že s tím musím konečně něco udělat. Jsou opravdu ve velmi špatném stavu, přestože si je pravidelně pečlivě čistím, používám…