aktivní sportovec a prohlídka
jsem hodně aktivní sportovec věnujícíc se fitness, softballu a různým skupinovým lekcím. Poslední dobou mám problémy s bolestí ramenního kloubu a lopatky, která občas vystřeluje do krční páteře.
Ráda bych se zeptala zda je možné domluvit si schůzku a nechat se od Vás zkontrolovat.
Brzo mi začíná sezona a já bych ráda věděla s čím do ní vstupuji.
Děkuji moc
Brzo mi začíná sezona a já bych ráda věděla s čím do ní vstupuji.
Děkuji moc
Dobrý den, určitě můžete přijít, nicméně pro přesnost bych doporučoval mít u sebe SONO vyšetření ramenního kloubu a RTG krční páteře. Pohmatové a pohybové vyšetření nikdy neposkytuje 100% záruku v přesnosti stanovení příčiny obtíží. Vždy je lepší a profesionálnější jakékoliv manuálně - pohybové vyšetření doplnit přístrojovým. Mohu doporučit pracoviště, kde tyto vyšetření provádí pro samoplátce a za velice přijatelnou cenu. Zdraví BL.