Dotazy od pacientů (16)
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
děkuji za Váš dotaz. Co se týká ceny za fotokompozitní výplň na předním zubu i náhrada sklovina, tak se cena odvíjí podle toho, kolik ploch zubu ta výplň bude zaujímat. Cena zhruba od 1000 do...
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, u nás na klinice máme moderní vybavení. Můžete se objednat k dr.Urbánkové nebo k dr.Bacové.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, to záleží na tom, kam půjdete. Ceny jsou v ordinacích rozdílné. Přibližné ceny se dají zjistit na webových stránkách daných ordinací, pokud nějakou mají.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, pokud Váš přítel potřebuje akutně vytrhnout zub a bolí ho to, ať zkusí jít na stomatochirurgické oddělení fakultní nemocnice a bude požadovat ošetření.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
na naší klinice přijímá nové pacienty dr. Dražka, dr. Urbánková nebo dr. Bacová. Na webovým stránkách stomatologiejecna.cz jsou kontakty na dané lékaře.
Všichni jsou moc hodní.
dr....
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
my ordinujeme v centru Prahy a dětského zubného lékaře v okrese Hodonín bohužel žádného neznám. Zkuste se zeptat na pojišťovně, kde a kdo přijímá ve Vašem okrese.
Autor
Často kladené dotazy
Preventivní prohlídka a obyčejná plomba je na pojišťovnu?Děkuji za odpověď
Dobrý den, vstupní prohlídka je hrazena pojišťovnou, pokud s ní máme smlouvu. Plombu…