Dotazy od pacientů (49)
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
bolesti můžou být od samotného vybočeného palce, kdy tlakem obuvi na "kůstku" se může ten kloub irrtovat s pozdravem
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
dobrý den, vypadá že jste měl těžký výron kotníku, doporučuji taepovat, lokálně voltaren gel. kdybyto nepřešlo, určitě se objednat naortopedii. spozdravem Rafi
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
dobrý den s dcerou se obraťe na dětskou kliniku v Brně, černá pole. u Vás mi dle popisu připadá že máte neurologické obtíže než čistě ortopedické... zkuste to řešit přes neurologa. s pozdravem R
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
dobrý den, zálěží na věku a na dalších okolnostech. Při tomto nálezu( lze provést osteotomie kolene a tím oddálit totální endoprotézu... vhodné důkladné ortopedické vyšetření vč zátěžových snímků . s pozdravem... Více
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
dobrý den, podle obtíží se může jednat o femoroacetabulární impingement, nutno provedení ortopedického vyšetření vč RTG. s pozdravem Rafi
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Navštívit neurologa, následně dle nálezu RHB.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
dobrý den, u některých pacientů bývá i po tomto čase otok kolene po TEP, cca do 6 měsíců od operace by se stav kolene měl být výrazně lepší.
Konzultujte stav se svým lékařem ať Vám předepíše léky na tlumení...
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
doporučuji pana primáře Šedivého nebo Dr Bartoše.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
dobrý den, v první řadě je třeba důkladné klinické vyšetření, aktuální rtg v zátěži a dle nutnosti doplnit další vyšetření např. MRI atd. s pozdravem
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
dobrý den, Váš stav by měl posoudit obvnodní lékař, který se rozhodne jestli potřebujete akutní vyšetření. pakliže ne, objednáte se k ortopedovi. s pozdravem Rafi
Často kladené dotazy
Adresa ordinace
Ano tato adresa je správná. Ordinace se nachází v přízemí rodinného domu