Dotazy od pacientů (17)
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, konkrétně bych doporučila obrátit se na terapeuta, který se zabývá dětskou problematikou. Zavolejte mi a dám Vám doporučení, kterého terapeuta zvolit.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den paní Kadlečíková, doporučila bych Vám obrátit se nejlépe na terapeuta, který se specializuje na dětskou fyzioterapii. Pokud máte zájem, mohla bych Vám někoho doporučit.
Martina Crhová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, doporučila bych Vám vyšetření terapeutem a na základě diagnostiky by se individuálně sestavil léčebný plán. V případě zájmu se ozvěte a domluvily bychom se na blíže.
Díky
Martina
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobry den, urcite by bylo potreba udelat vysetreni a jeste nejlepe pred porodem. Kdyztak mi zavolejte a domluvime se, jake mate moznosti a co s tim delat.
Diky
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, vaše potíže mohou být v důsledku hormonálních změn. Nepravidelnou menstruaci cvičením můžeme upravit, takže se buď objednejte či zavolejte a domluvíme se. Díky. Martina Crhová.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den Šárko, určitě bych Vám mohla pomoci, ale potřebovala bych Vás vyšetřit. Může ta být více věcí, které to mohou způsobovat. Zavolejte mi a domluvíme se.
Díky
Martina
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den,urcite se s vašimi potížemi dá pracovat. Chtělo by to komplexni vyšetření a od toho by se odvíjela terapie. Ozvěte se a neco vymyslime. Martina
Často kladené dotazy
Luca Benetti, results SONO & XRAY right shoulder
Hello, Luca! Yes, first of all we will continue as the Doctor suggested. Also You…