Dotazy od pacientů (225)
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Podle mě se jednalo o cévkování, pouze jste to vnímala negativně, protože jste rozbolavělá.
Nicméně čistě teoreticky během porodu může být měchýř poraněný. V případě pochybností kontrola u gynekologa nebo...
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Nutno vidět na UZ, jestli dobrě srostlá děloha, dále jestli není myom, cysta na vaječníku apod.
Kojíte ? Nebylo před otěhotněním podezření na endometriózu ? Pokud se vyloučí gynekologic. příčina, vhodná...
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Nelze odpovědět, zcela chybí údaje. Toto je na osobní konzultaci ( třeba u vašeho gynekologa ) K. Inkov
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Celkové riziko velmi záleží na vašem věku, váze, množství cigaret, rodinné anamnéze, vašem zdrav. stavu, typu antincepce. Takto nelze odpovědět. K. Inkov
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Chlamydie mohou být ve vás klidně 10 let a třeba se nijak neprojevovaly. Takže ano, klidně
od bylvalého. V případě pozitivity, určitě vyšetřit i partnera a léčit soubežně. K. Inkov.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Já bych dodal, že pokud chcete otěhotnět a nemáte ovulace, což dle popisu nemáte, tak je třeba rozběhnout cyklus i ovulace ( a tady léčba asi bude třeba i když časem se to někdy samo upraví ) K . Inkov Více
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Já bych dodal, že to není o jen Tri-Regolu a Brintelixu, ale někdy se obecně nesnesou antikoncepce a psychiatrické léky. K. Inkov
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Ano, protože s věkem statisticky stoupá riziko zhoubných gynek. nádorů. Ale rozhodnutí je samozřejmě na vás. K. Inkov
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Není mi jasný zápis lékaře, podle mě to vůbec nic neznamená. K. Inkov
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Jestli je menstruace aspoň jednou za 2 měsíce, tak bych asi zatím počkal do 18 let a neřesil to.
K. Inkov
Autor
Často kladené dotazy
možnosť gynekologického vyšetrenia pre slovenské študenty bez českého poustenia
Prosím dajte mi čas to zistit, teraz som na dovolenke, ja pracujem v ambulanciach…