Dotazy od pacientů (225)
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dojít na gynekologii nebo na kožní, to mohou být veruky nebo kondylomata, léčba je krémy, dusík, laser atd. K. Inkov
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Všechny možnosti jsou možné, konkrétní typ nutno osobně u gynekologa, neznám vás.
Antikoncepční pesar má o něco menší účinnost, reálně jsem neviděl mimoděložní
těhotenství při nitroděložním télísku ( riziko...
Já myslím, že klidně až 3 týdny. Zkuste Hemagel - na lepší hojení. K. Inkov
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Pokud potíže nebudou delší dobu, tak to nic není. K. Inkov
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Může to souviset, zatím vydržte. Když to bude i v dalším cyklu, tak se domluvte s gynekologem.
K. Inkov
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Pokud jsou testy negativní, možná vám nesedla antinkoncepce, pokud potíže budou trvat -dejme tomu- 2 celé cykly, tak konzultujte s gynekologem. K. Inkov
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Někdy to může být. Počkejte do plného zhojení, 2,5 měsíce. Abyste si nezpůsobila sestup poševních stěn, potom začněte cvičit na pánevní dno ( dle knížky, videa nebo fyzioterapie poradí ) , když to nepomůže,... Více
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Unavená jste proto, že jste chodkrevná ze špinení, kupte si železo užívat nalačno.
Ohledně krvácení v druhém platíčku se to s velkou pravděpodobností zastaví, pokud ne,
tak po další menstruaci zajděte...
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Záleží vás, buď to vydržíte, protože to není tak hrozné. Nebo nasadíte ten lokální kortikoid ( který je bezpečný v těhotenství -občas se užívají se i celkové kortikoidy ). K. Inkov
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Asi nějaký zánět, takto nejde odpovědět. Teoreticky to může přejít samo. K. Inkov
Autor
Často kladené dotazy
možnosť gynekologického vyšetrenia pre slovenské študenty bez českého poustenia
Prosím dajte mi čas to zistit, teraz som na dovolenke, ja pracujem v ambulanciach…