Dotazy od pacientů (275)
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Zastavte se mi 10.5. v 10:15hod. Můžete přijet i s miminkem. Můžete se mi prosím podepsat? Děkuji. S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Doporučuji navštívit naší ordinaci. Po, stř i čtvr od 7:45-10:00 můžete přijít bez objednání.S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Navrhuji pátek 27.5. v 10:30hod. S pozdravem sestra Váchová..prosím o podpis
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Laeser v ordinaci nemáme. pokud pacient žádá toto ošetření, vyhovíme mu a pošleme do jiné ordinace.Naše zkušenost je taková,že se po laeserovým ošetření bradavice vrátí .S pozdravem sestra Váchová Více
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Doporučuji konzultaci v naší ordinaci. Pokud jste pojištěná, konzultaci nehradíte.S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Pokud zjistíme , že jde o condylomata/ genitální bradavice/ ošetřujeme projevy tekutým dusíkem a Podophylinem, na doma Glizigen /spray/, a ev. AMP-Care - prášky na posílení imunity. Pacienty... Více
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Micelární vody doporučujeme. Jenom musíte zvolit vhodnou mic. vodu na Vaši pleť. Můžeme poradit. Jenom je nutná osobní návštěva. S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Tento přístroj nemáme. Nadměrné pocení odstraňujeme aplikací Botoxu. S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Byla by vhodná Vaše osobní návštěva. Doporučuji přijít po, stř nebo čtvr od 7:45-10hod. S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Duofilm prosím nepoužívejte. Tento přípravek je vhodný na virové bradavice/ třeba na noze/. To co Vy máte v tříslech jsou fibromky/ nezhoubné výrůstky/, které se dají odstranit v lokální anestezii... Více
Často kladené dotazy
pokožka hlavy
Dobrý den, ohledně kůže je velmi obtížné odpovídat bez toho, aniž bych Vás viděla,…