Dotazy od pacientů (275)
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Doporučuji navštívit kožní ambulanci. K nám můžete přijít tento týden ve středu a čtvrtek od 7:45-10hod, máme pacienty bez objednání. S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Doporučuji osobní návštěvu. Můžete se zastavit ve čtvrtek 7.7. od 7:45-10hod. S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Doporučuji osobní návštěvu na dermatologii. K nám můžete přijít po, stř a čtvr od 7:45 -10:00hod, máme pacienty bez objednání. S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Doporučuji osobní návštěvu. Můžete přijít každé po, stř i čtvr od 7:45-10:00, bez objednání. S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Doporučuji navštívit kožního lékaře. Pravděpodobně se jedná o ekzém. Miminko můžete bez problému koupat ve velké vaně. S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den.. Pravděpodobně se jedná o nezhoubné výrůstky - fibromy. Dají se odstranit v lokální anestezii, nešijí se a hojí se stroupkem. Před ošetřením je možné znaménka vyšetřit dermatoskopem. Poku byste... Více
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Doporučuji osobní návštěvu u dermatologa. K nám můžete přijít tento čtvrtek 29.9. od 7:45-10:00, nebo od 16:00-18:00.
S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den.Ano, znaménka vyšetříme a pokud budete chtít i odstraníme. První volný termín na vyšetření a odstranění máme na pondělí 10.10. v 12:45hod. S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Doporučuji osobní návštěvu . K nám můžete přijít každé po, stř i čtvr od 7:45-10hod, bez objednání.S pozdravem sestra Váchová
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Doporučuji osobní návštěvu. Po, stř i čtvr od 7:45-10hod můžete přijít bez objednání a můžeme výrůstek odstranit. Cena 100Kč. S pozdravem sestra Váchová
Často kladené dotazy
pokožka hlavy
Dobrý den, ohledně kůže je velmi obtížné odpovídat bez toho, aniž bych Vás viděla,…