Dotazy od pacientů (61)
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Hello, Luca! Yes, first of all we will continue as the Doctor suggested. Also You can keep on doing my exercises. Best regards, Boris.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den pane Vařák, s pojišťovnami nespolupracuji a platba je možná pouze v hotovosti. S přátelským pozdravem, Boris L.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý večer, pokud v sobotu musíte nastoupit, ano, aplikaci kineziotejpu doporučuji. Zdraví B.L.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, určitě ano. Objednejte se prosím na volný termín přes kalendář návštěv. S přátelským pozdravem, Boris L.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den sl. Kasiková, bude mi stačit komplexní rentgen a ultrazvuk měkkých tkání ramene. Dále bych doporučoval osobní konzultaci a pohybové vyšetření. S přátelským pozdravem, Boris L.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den paní Danielová, předepsaný rehabilitační plán splníme snadno, ale vzhledem k tomu, že nespolupracuji s pojišťovnami, péče by byla hrazena v hotovosti. S přátelským pozdravem, Boris L.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den Romano, nejspíš jste měla na mysli mobilizace a měkké techniky. Ano, provádím i tento typ ošetření. S pozdravem, B.L.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den paní Pešková, jako každá jiná léčba i farmakoterapie je velice individuální a může trvat různě dlouho. Hlavně doporučuji řídit se pokyny ošetřujícího lékaře (neustále být v kontaktu), včetně... Více
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, nechte si prosím vyšetřit měkké tkáně obou lýtek ultrazvukem (ideálně CT nebo MRI) a pošlete mi to prosím na mail. Pokud neznáte příslušné pracoviště, mohu Vám doporučit. S pozdravem, B.L.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den paní Hliňáková. Nechte si prosím vyšetřit měkké tkáně v místech bolestivosti ultrazvukem a pošlete mi to prosím na mail. Pokud neznáte příslušné pracoviště, mohu Vám doporučit. S pozdravem, B.L. Více
Často kladené dotazy
cucání palce
Dobrý den, konkrétně bych doporučila obrátit se na terapeuta, který se zabývá dětskou…