Pan doktor je nejlepší diagnostik, s dlouholetou praxí a zkušenostmi, nemá v UH a okolí konkurenci. Jeho věk nehraje vůbec žádnou roli a neodráží se v práci na pacientech. Pokud neudělá žádnou chybu, nechápu, proč ho házíte do starého železa. Vaše postavení mě zaráží, je to úžasný člověk s velkým srdcem a člověku, který napsal, že chodí k pacientům v době důchodu se mohu jen smát. Pokud lidé nechtějí, nedají a pokud chtějí, dají. Není jediný, kdo dostává.......Jste chudáci
S panem doktorem jsem spokojená, i když je důchodového věku, je schopen vykonávat svoji práci.
Chodím k němu 25 let.Výborný diagnostik!To že je v důchodovém věku,ještě neznamená,že by jeho celoživotní zkušenosti,patřili do starého železa.
M. a J. Vančurovi
Až když je člověk opravdu nemocný, pozná, jaký dar je mít svého "rodinného" lékaře. My máme pana dr. Skálu, který se o nás už několi let obětavě stará. Já nemám nohy a manžel ujde nanejvýše 50m. Nemáme šanci dostat se na polikliniku, takže p. doktor dochází k nám. Jsme moc rádi, že ho máme a na jeho návštěvy se těšíme, protože dokáže přinést i dávku optimismu do naší smutné domácnosti.
Rovněž diagnózy jím stanovené se potvrdily při hospitalizacích.
dlouholetá pacientka
Pan doktor je náš dlouholetý rodinný lékař, s jehož odbornou péčí i lidským přístupem jsme velmi spokojení. Chválím moderně zařízenou ordinaci v centru města.
inženýr
Nevím co tady ještě pohledává, jeho úroveň léčby odpovídá rannému středověku.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Uherském Hradišti