Kateřina Andršová
Bezkonkurenčně nejlepší lékař! Výborný přístup, velmi nadstandardní péče o chrup, vynikající psycholog. Jsem vděčná, že se mi již bezmála 30 let stará o chrup.
Romana Štol.
Pan doktor je nejlepší zubař! Naprosto precizní, dokáže výborně pomoci. Pan doktor má vždy skvělou náladu a je velmi empaticky. Moc mu za vše děkuji!
Jana F.
Práce pana doktora je velmi nadstandardní. Chodím k němu již 13 let a nyní i se svou dcerou. Vždy je milý, dokonce vtipný, ochotný a neustále se vzdělává a používá nové technologie. Chodí k němu i moje sestra s rodinou a nemůžeme si jeho perfektní přístup k práci a péči o nás, pacienty, vynachválit.
Pan doktor odstranil mé letité obavy a strach před zubaři, jednání s pacienty milé, vždy dobrá nálada...
Jana Břízová
Ze všech zubních lékařů, které jsem kdy v životě navštívila, je pro mne ten nejlepší. Dokáže uklidnit, je milý, vstřícný a chová se i pacientům staršího věku velmi hezky, nikdy jsem jej nezastihla naštvaného. Jeho práce je perfektní, nikdy jsem neměla důvod k "nějaké reklamaci". Jsem velmi ráda, že je mým ošetřujícím stomatologem. Děkuji.
Niki
skvělá a rychlá práce, pacient není stresován
Emanuel Poche
Velmi dobrý zubař, navštěvuji jej již 15 let.
Stáňa
Vynikající přístup k pacientum,vybuduje si důvěru i u těch nejbázlivějších.Je zároveň dobrým psychologom a hlavně člověkem.jeho práce je vždy perfektní.Děkuji,že k němu můžeme chodit.
S. V.
Náš nejoblíbenější rodinný lékař!
Špaldoňová Michaela
Perfektní zubař. Výborný přístup k dětem. K mojí dceři se chová tak skvěle, že dcera velmi ráda chodí na prevent. kontr.
Vždy poradí a vše vysvětlí. Velmi doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze