Od založení v roce 1994 se zabýváme léčbou a prevencí onemocnění cév žilního systému, hlavně kosmetickou léčbou křečových žil od těch největších až po ty nejmenší.
Moderní medicína se rychle rozvíjí a tak v léčbě křečových žil platí: „Možné je téměř všechno, musí se jen chtít.“
Systém Kliniky jednodenní chirurgie spočívá v soustředění kompletní léčebné péče na jedno místo a „jeden den“. Jedná se o léčbu ambulantní, s co nejkratším pobytem ve zdravotnickém zařízení a bez nutnosti hospitalizace. Mluvíme o jednodenní chirurgii, ale pacient se zdrží na klinice maximálně 6 hodin.
Zastáváme názor, že ve zdravotnickém zařízení by se měl pacient zdržovat co nejkratší dobu a tato doba by měla být co nejefektivněji využita.
- Cévní chirurgie
Lublaňská 24/673, Praha
Jak fungují ceny?
Hledejte v názorech
Naprosto skvělá péče, operace bez problémů a mohu jen doporučit.
Dobry den personal na klinice super ale jak se dostanete k p.doktorce tak mate zadelano na problem protoze ji vsechno na vas vadi, (malinko vyssi tlak, 94 kg pry je podle ni moc). Nepustila me tim padem k operaci i kdyz ostatni lekari byli v pohode. Odeslala me na kardio a tam take vse v pohode i po nasazeni holtru na 2 dny.Takze za
me spatna zkusenost a nejspis uz tam nepujdu. Varuji vas pred touto doktorkou. Bezte radeji na jinou kliniku.
MUDr. Ota Schütz
Dobrý den. děkuji za zprávu, na kterou nemohu neodpovědět. škoda, že je zpráva anonymní, jinak bych si našel Vaší zdravotní kartu a mohl bych Vám odpovědět konkrétně. Obecně však Vám odpovědět musím. Již 30 let se snažíme o perfektně odváděnou práci - kosmetické operace křečových žil. Aby celá léčba křečových žil i s operací proběhla zcela bez problémů a komplikací, je každému pacientovi nabídnuto předoperační vyšetření zkušeným internistou kardiologem na naší klinice, které pacienti nehradí. V případě, že není zdravotní stav pacienta optimální/ vysoký krevní tlak nedostatečně zaléčený, známky neléčené cukrovky, nadváha přesahující únosnou mez pro operaci atd./ snažíme se pacienta k operaci připravit tak, abychom mohli operaci bez problémů naplánovat. Paní doktorka není zaujatá, je pečlivá a odvádí kvalitní práci, kterou od ní též vyžaduji. Je možné, že ostatní lékaři, jak píšete, byli v pohodě, ale operovat Vás budu já a budu rád a jistě budete rád i Vy z bezproblémového průběhu Vaší léčby. Zdraví Vás prim. MUDr. Ota Schütz .
P.S. nabízím Vám konzultaci, kde ve Vašem konkrétní případě můžeme Váš stav a Vaší léčbu reálně zhodnotit
T.
V této ordinaci jsem se setkala s velice arogantním přístupem paní doktorky, vzala si peníze za vyšetření aby mi pak řekla že jsem pro jejich kliniku nevhodný pacient, protože moje váha přesahuje 90kg a mám prý přijít až zhubnu na váhu kterou jsem měla v 17, to znamená před 16lety...to mohla říct rovnou, peníze bych investovala jinak než do ponižujícího a absolutně bezduchého
přednesu o mojí váze, takže jsem odešla bez pomoci s přetrvávajícími bolestmi, tak Vám tedy paní doktorko pěkně děkuji..
MUDr. Ota Schütz
Dobrý den.
Mrzí mne, že jste pojala informace od paní doktorky takto negativně.
Ale veškerá vyšetření, které u nás absolvujete, jsou z výsledky,
ať jsou jakékoliv , myšleny pro Vás a k Vašemu prospěchu.
Bohužel výrazná nadváha je nevhodná, máme-li zájem a to jistě oboustranně, pro perfektní operaci s výborným výsledkem.
Kdybych Vás vyšetřoval já osobně, jistě bych Vám doporučil obdobné jako paní doktorka,
která je pečlivá a práci odvádí perfektně, tak jak to od ní vyžaduji.
Jistě jste se krom doporučení stran nadváhy dozvěděla i vše, jak Vaše křečové žíly
co nejlépe vyřešit.
Budu rád, a jistě i Vy, podaří-li se Vám k nám k řešení Vašich křečových žil
dostavit.
zdraví
prim. MUDr. Ota Schütz
Skvělá klinika, výborný, lidský přístup. Objednání na čas, operace s úžasným výsledkem. Jen čekací doby trošku delší. Ale při té péči se vyplatí počkat :-).
Nejprve jsem se objednala na první konzultaci k paní doktorce. Udělala mi ultrazvuk, probraly jsme dědičné zatížení a typ pro mne vhodné operace. Do týdne jsem pak šla na předoperační vyšetření. Operace proběhla dopoledne a odpoledne už jsem šla domů. Druhý den kontrola a převaz. Vše opravdu načas, bez dlouhého čekání. Výsledek úžasný. Nohy jsou hladké bez jizev.
Janeckova
Jsem druhý den po operaci a musím jen chválit. Naprostá profesionalita, milý personál, vše vysvétlí dopředu, usméjí se. Tady jste pacient, který nikdy neobtěžuje. Operace je bezbolestná, dnes jsem byla na převazu a vše funguje rychle a spolehlivě. Určitě mohu jen doporučit. Celému týmu moc děkuji za všechny spokojené pacienty.
miris
Chci se zeptat, jak dlouho se po zákroku nosí punčochy? A Jaké? A jestli jsou nepříjemné a vadí na těle? A ohledně více tohoto zákroku. Děkuji za odpověd
Sice nemám zatím křečové žíly, ale od 13-ti let mám modré metličky po celých nohách (dědičné). K dr.Schutzovi chodím již několik let, občas na sklerotizaci - ta je ovšem všeobecně bez efektu, vydrží to tak 1/2 roku a udělají se žilky nové, ať chodíte k jakémukoliv žilnímu lékaři. Pak mi p.doktor operovat jednu nohu s tím, že vytáhl jednu žílu - operace byla skvělá, nebolela, z mojí první anestezii v životě jsem byla naprosto unešená. Efekt je o něco lepší než sklerotizace, jizvičky nejsou vidět. Pana doktora a jeho tým můžu doporučit, je profesionál, ochotný a šikovný,jeho práce je na vysoké úrovni.
Absolvovala jsem zde operaci křečových žil v roce 1996, do dnešního dne nemám žádné problémy ani recidivu. Personál pod vedením MUDr.Schütze absolutně profesionální, příjemné prostředí, 100% informovanost.