MUDr. Ordeltová Adria

Přiblížit mapu
Praktická lékařka

5. května 740, Chotěboř

Přiblížit mapu

Přístup k pacientům kladný, objektivní, trpělivý a pečlivý.Doporučuji tuto lékařku.

Nejlepší! Přešla jsem od jiné a mohu porovnat.

Ty pojistky by chtěly opravdu razantně urychlit,jinak dobré,možná trochu výce komunikace s pacientem.

Njlepší. Bez komentáře

I

nemůžu si stěžovat

K paní doktorce chodí moje celá rodina,jsme velice spokojení vždy nás řádně vyšetří a vše nám vysvětlí a dokáže poradit.Sestřičky jsou také moc hodné

S paní doktorkou mám ty nejlepší zkušenosti, vždy se snaží pomoci, trpělivě vyšetří i vše vysvětlí. Zatím mě vždy svou léčbou pomohla. Pacient se zde cítí jako člověk a ne položka v seznamu. I sestřičky v ordinaci paní doktorky jsou ochotné a přívětivé.

velice pecliva lekarka,vzdy poradi s problemem,ochotne sestricky.Presla jsem od jine lekarky a jsem moc rada.Vrele doporucuji

Nejlepší doktorka se kterou jsem se setkala. Milá, komunikativní, umí poradit, je trpělivá a velmi se mi líbí to, že i když jsou jí určitě někteří pacienti protivní, nesympatičtí tak stejně jedná jako profesionál a ke všem se chová velice hezky a vstřícně.
Výborná doktorka, doporučuji a děkuji jí za vše.....

Odbornice na svém místě,obětavá,milá, ale co je nejdůležitější umí pomoci.Máte-li problém se svým stávajícím "obvoďákem", vřele doporučuji přestup do extraligy !