Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
Marcela Z.
Byla jsem úplně nadšená z přístupu pana doktora. Je to nejen špičkový odborník,ale hlavně člověk!!! Můj problém jej zajímal, pečlivě mě vyslechl a i nepříjemné vyšetření FGS bylo snesitelné. Vše mi během něj popisoval a dokonce i chválil za spolupráci. Mohu jen doporučit.Moc děkuji za lidskost.
Rozvážný, má velký přehled, neustále něco objevuje
Z vlastní zkušenosti se mohu připojit jen s kladným hodnocením.
Pan doktor výborný po profesionální i lidské stránce. Tolik moje zkušenost.
Vyborný po profesionální i lidské stránce. tolik moje zkušenost. už to tady napsal někdo přede mnou - kéž by takových lékařů bylo více.
Děkuji moc panu doktorovi,že se zabýval mými problémy a nakonec po doporučení operace jsem se jich opravdu po mnoha letech zbavila.Děkuji Vám za Váš přístup,pochopení a léčbu.Kéž bychom se setkali s více lidmi jako je pan doktor.
Monika
Užila jsem si s tímto dr. 2roky a musím teda říct,že díky jeho lidskému přístupu jsem to zvládla bravůrně. Je to opravdu skvělý lékař a odborník. Vždy byl milý a při horších vyšetřeních mě i držel za ruce opravdu to pomohlo. Mohu jen a jen doporučit.
Vynikající odborník s lidským přístupem. Vlídný, trpělivý, vnímavý k pacientům, pracuje vždy na 100%. Je málo takových, jako on. ŠKODA. Děkuji mu za to, co je člověku nejdražší. Vřele doporučuji.
mm
To co napsal autor přede mmou je přesné. Není co dodat, kéž by bylo více takových lékařů. Žel není.
MM
ANDY
Profesionální i lidský přístup. Příjemný, hodný, odborně zdatný lékař. Příjemné prostředí, citlivý přístup u nepříjemných vyšetřeních!
Když bylo nejhůře, tak pomohl a postaral se i přes veškerý strach. Příjemný a milý doktor.
Můžu jen vřele DOPORUĆIT!!