Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Dasa
Tohodle chlapa a "L" ekare je a bude desna skoda. Byl to doktor s velmi lidskym pristupem. Velice pozorny ke svym pacientum. Naslouchal, poradil, pomohl. Proste spicka ve svem oboru. Budete nam moc chybet p. doktore. Byl to uzasny clovek a lekar. Dekujeme za Vasi peci
ivanabryjova
Takového svědomitého lékařě a odborníka na svém místě s úžasně lidským přístupem k pacientovi nepotkáváme běžně. Obrovský dík Vám DOKTORE za svého syna, kterého jste léčil. Ivana K.
Michal Holíček
Byl to naprostý profik ve svem oboru,dokazal přesně poradit a najit příčínu bez tuny prášků.A hlavně super človek a kamarád.Toho chlapa je vážně škoda.
nanamat
Jsem moc spokojena.Pan doktor Servus je velmi dobrý lékař s přehledem,je pečlivý,ochotný a lidský.Chodím k němu s maminkou a jsme moc rádi ho tu máme v Krnově.Děkujeme. Havelkovi
junovaiva
Nejlepší lékař se kterým jsem se setkala. Velice příjemný, vstřícný, ochotný, moc mi pomohl hlavně svým lidským přístupem.
Markéta Řezáčová
Skvělý doktor, skvělý člověk, který vždy poradí. Svou práci odvádí svědomitě. Doktor s velkým D, který mi několikrát moc a moc pomohl. Děkuji mu a přeji mu hodně úspěchů jak v jeho práci, tak v osobním životě. Markéta Řezáčová, 24 let
jsem velmi spokojen a i s celým odd.neurologie krnov
Jednoznačně nejlepší doktor, se kterým jsem se kdy setkala. Má zájem o člověka, dokáže vyslechnout i poradit, vše vysvětlí a je vždy ochoten pomoci, prostě pokud k neurologovi, tak jediná správná volba!!! Moc mu děkuji za péči!!!
Při prvním pohledu normální osobnost,avšak jeho vstřícnost,otevřenost,pracovitost mu dává punc hodnosti pana doktora.Pokud narazíte na takovou osobnost,je radost mu věřit a hlavně spolupracovat na zlepšení svého zdravotního stavu!!!Děkuji Vám pane doktore,A.M.
Precizní,ochotný mladý muž. Na svůj věk neuvěřitelně dobrý postřeh a úsudek.