Vodárenská 3827, Mělník 276 01
Ordinační hodiny:
Pondělí 8-18 hod. Úterý 8-12 hod Středa 8-16 Čtvrtek zavřeno Pátek 12-16 hod.
19/04/2022
Vodárenská 3827, Mělník 276 01
Ordinační hodiny:
Pondělí 8-18 hod. Úterý 8-12 hod Středa 8-16 Čtvrtek zavřeno Pátek 12-16 hod.
19/04/2022
Ostatní služby
Farmakoterapie
Krizová podpora
Ambulantní psychiatrie s.r.o.
Léčba psychotických a afektivních poruch
Ambulantní psychiatrie s.r.o.
Léčba úzkostných a neurotických poruch
Psychiatrické konzultace
Psychiatrické vyšetření
Převzetí do péče
Ambulantní psychiatrie s.r.o.
Bez pochyby nejlepší psychiatr snaží se pomoc.. a to že naslouchá a snaží se to vždy nějak zlepšit. Tak aby mi to vyhovovalo, vždy vidím snahu..
I po dlouhých letech vzpomínám na pana doktora s vděkem a úctou. Před 21 lety, kdy působil v Psychiatrické nemocnici v Horních Beřkovicích, jsem při vší životní smůle měla ohromné štěstí, že jsem se dostala do jeho péče. Již tehdy byl empatický, příjemný, komunikativní, po medicínské stránce velký profesionál.
K panu doktorovi Rotterovi jsem začal chodit na začátku roku 2021 a už po několika sezeních byl vidět velký kladný efekt.
Vždy mám dostatek času na konzultace všech problémů (ať už nových, či stávajících). Na úplně každou připomínku pan doktor reaguje aktivně a s očividnou (a efektivní) snahou pomoci. Snaží se všechny léky upravit tak, aby se člověk měl dobře a byl v normálu.
Vše perfektně vysvětlí, ani se ho člověk obvykle nemusí ptát. S objednáním nikdy nebyl problém a vždy mi vyšel vstříc.
Rozhodně ho doporučuji.
skvelej
skvelej
Napřed musím reagovat na hodnocení paní Jiřiny "Vážená paní Jiřino" zřejmě je vidět že s panem primařem Rotterem jste asi nikdy ani nemluvila když jak vy píšete působí arogantním dojmem, zkuste to a od svého názoru pravděpodobně upustíte. Nejsem a nebyla jsem jeho pacientkou ale rozhodně bych se nebála svěřit do jeho péče.Vidím ho při práci celkem často a můj názor je: ODBORNÍK NA SLOVO VZATÝ.A nikdy jsem ho neviděla se někomu vysmívat do očí to jste teda přehnala!!!
je v pohodě
Já mám zcela jinou zkušenost. Byla jsem u něj hospitalizovaná před nedávnem, vždy se k pacientkám choval profesionálně, ale lidsky. Věnoval se i mé rodině, dokázal jim i mě všechno vysvětlit.
je best
Pan doktor působí velmi arogantním dojmem a někdy přistupuje k pacientům velmi neprofesionálně tím že se na vizitách vysmívá pacientkám do očí a má nemístné poznámky ke své "družině" v bílém, která mu to žere. Ale vůbec mu nevadí že se pacientka může cítit trapně. Léčba na jeho oddělení mi přijde ponižující a vůbec nevyvolává snahu spolupracovat.
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Mělníku
Psychiatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Mělníku