Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíPacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Zdeňka
Diagnostika, snaha pomoci od bolesti, přístup k pacientovi a práce s tělem k úlevě od bolesti a doporučení - profesionální přístup k pacientovi. Velmi doporučuji.
Pavel Zadina
Naprosto profesionální práce a nadstandardní péče, precizní diagnostika a následné řešení problému..
M.Zemanová
Skvělý a sympatický člověk na svém místě. Snaží se problému přijít na kloub a zkouší všechny možné varianty, které by mohly pomoct. Určitě doporučuji!
G. Morávková
Pan Máca je v nejlepším slova smyslu úžasným čarodějem mezi fyzioterapeuty. Děkuju mu za lepší žití.
Mgr. Ľubomíra Kmeťová
Pan Ondřej Máca je odborník na svém místě. Má příjemné vystupování. Ve svém oboru se dál rozvíjí. Bavilo mně jeho nadšení pro obor. Jednoznačně doporučuji dalším pacientům.
S.H.
Pan magistr se opravdu snazi cloveku pomoci, premysli nad problemem a dava dohromady ruzna propojeni v lidskem tele. Vysledkem je komplexni pece, ktera opravdu pomaha. Vrele doporucuji!
Lukáš Szücs
Pan Máca má skvělý a profesionální přístup. Opravdu oceňuji jeho odbornost a vstřícnost. Zároveň při rehabilitaci vede i příjemnou konverzaci.
Olga Nováková
Už jsem vzdala naději, že budu někdy bez bolestí v oblasti bederní páteře. Po letech různých procedur, rehabilitací a terapií, včetně manipulace, jsem po třetí návštěvě u Ondřeje Máci byla poprvé bez trvalých bolestí. Jsem velmi vděčná za tohoto Mága lidských těl a za to, že jsem se shodou okolností dostala do jeho péče. Za mě obrovská vděčnost. Mohu vřele doporučit.
Petr Havlíček
K panu Mácovi jsem šel na rehabilitaci po operačním zákroku vykloubení AC, velmi citlivě a ohleduplně (s čímž jsem se nesetkal u všech fyzioterapeutů) mi rozcvičil rameno do původního stavu a ještě se mi v něm zlepšila mobilita. Pan Máca má lidský přístup a je to odborník na svém místě, doporučuji.
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze