Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Arna Skalicka
Vynikající zubař přijal syna který se bál ma naprostou důvěru zachraňuje zubním problémy
které neřešila zubarka ve Varech a jen trhala. Tady zuby mu dává perfektně ddohromady opraví zub, vysvětlí, též přecházím k tomuto zubním lékaři i s nedokončený implantáty, kde.udelal kontrolu rengeny paní doktorka ve Varech toto vůbec nedělá, nezajímá se o stav a prijmuti implantatu. Skvělý zubni lékař. Doporučuji a velmi.dekuji za jeho preciznost vstřícnost a empatii.
Tereza
Doktor Kulla je sice mladý, ale kupodivu velice šikovný zubař (což se o jeho vrstevnících z 99,9% říct nedá, čím dál tím víc zubařů a doktorů ze školy neumí lautr nic). Kontroluje zavčas celý chrup, nad vašimi problémy uvažuje, pokud náhodou nic neobjeví (u mě se to stávalo často - bolest a přitom na rentgenu ani vlastní prohlídce nenašel důvod). Pracuje v rukavicích (ne to není běžná věc). Mám problém s velkým hnisáním po injekcích a s adrenalinem v nich - nebyl problém domluvit se na bezadrenalinové anestezii pro těžký vrtání nebo na žádné, když to šlo vydržet bez ní (ne nedávám si jako někteří apriori injekci před každým pidivrtáním). Hodně se přizpůsobí přání pacienta a jde se s ním velmi dobře domluvit. Je slušný a pečlivý. Když změnil pracoviště z Brna do Prahy, začala jsem tam kvůli němu jezdit. K jinému zubaři už nikdy nechci.
Veronika Necasova
Výborný profesionální, citlivý, klidný a lidský přístup. Pan doktor Kulla pracuje kvalitně a precizně, srozumitelně vždy vysvětlí průběh zákroku, aktivně se sám zeptá na bolestivost při ošetření. V ordinaci je vždy příjemná atmosféra, což u mě osobně přispívá k odbourání stresu z výkonu a umožňuje lepší spolupráci. Trpělivý, klidný a precizní lékař.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně