Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Porcelánové korunky
Preventivní zubní vyšetření
Zubní vyšetření
adresa ordinace
věříme, že dlouhodobá spokojenost Vás s naší prací, musí být podložena kvalitou. Filosofií kliniky je opravdu upřednostňovat v každém aspektu naší práce kvalitu nad kvantitou. Nechceme být zařízením, kde se střídají pacienti po čtvrt hodině, problém se sice vyřeší, ale jen na krátkou dobu, než zase začne znovu. Naším cílem je komplexní přístup k Vašemu zdraví, porozumět vašim potížím a potřebám, v klidu si o tom pohovořit a následně vše do detailu naplánovat a ošetřit.
Základem všech špičkových světových ordinací je nejmodernější technika, dokonalé plánování výkonů a samozřejmě co nejlépe erudovaný ošetřující tým. Toto vše se snažíme stále držet na co nejlepší úrovní a nabídnout Vám tak tu nejlepší zubní péči, která v tuto chvílí existuje.
Váš účet byl odstraněn
Pan doktor je špičkový lékař na svém místě. Svou práci miluje a je to vidět nejen na výsledcích, především na jeho přístupu. Je vzorný, velmi pečlivý a já se konečně nebojím zubaře. :)
Patka
Velmi drahý.Pacient a pojišťovna se pořádně prohnou.Mám to zjištěno z výpisu na kartě života.Okamžitě jsem od něj utekl.
p.
nejlepší zubař v mém životě, lituji toho, že jsem jej nepotkal dříve, je to veliký profesionál ve svém oboru
Bara Safarova
Doporucuji pana Krize kazdemu. Krasne se o me stara. Dokonce mi radi i po internetu, kdyz me rozboli zub v zahranici. Parada.
Nova generace zubaru.
Helen K.
Přešla jsem nedávno k panu Křížovi, a lituji, že jsem o neudělala mnohem dříve. Zákroky jsou u něho bezbolestné a už se nebojím chodit k zubaři. Za kvalitní péči se u něho ale dost doplácí, např. pojišťovna proplácí jen standardní plomby a pan doktor dělá jen bílé, kvalitnější.
padynka
Oceňuji hlavně profesionální přístup, klid na vysvětlení pacientovi i práci samotnou, je vidět, že stomatologie ho baví. Má tendenci najít optimální řešení problému, ne jak někteří "odborníci", kterým se nechce ani dělat ani přemýšlet- prostě "vyřeší" problém nejjednodušší cestou bez ohledu na to, co to pro pacienta bude znamenat do budoucna!!!!
Petra M.
Opravdu šikovný a pečlivý lékař, práci nedokončí dokud není vše úplně podle jeho představ, prostě perfekcionalista každým coulem. Má velmi citlivý přístup k pacientovi, používá moderní postupy ošetření a kvalitní materiály. Konečně mám dobrý pocit, že jsem našla lékaře, který se mi věnuje podle mých představ a to vše za slušnou cenu.
Marie F.
Chodím k panu doktorovi a mohu ho jen vřele doporučit!! Pan doktor je opravdu precizní, pečlivý, milý a sympatický. Ošetření u něj je velmi příjemné, ač jsem si myslela, že je to u zubaře nemožné. Jsem velmi spokojena. Navíc bílé plombičky od pana doktora vypadají nádherně:)
Andrea Málková
Pan doktor je velmi šikovný a příjemný a já i moje děti k němu velmi rádi a bez obav chodíme. Rozhodně doporučuji jak za dospělé, tak i za děti.
Martina
S panem doktorem jsme velmi spokojení. Vše perfektně vysvětlí, udělá a výsledek je prostě úžasný! Vůbec nevím co je to bolest a navíc se na něj velmi pěkně dívá :0)
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně