Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
A.K.
Lékař i sestra nepříjemní, při ošetření se mezi sebou vybavují, jako by tam pacient nebyl,nemožnost se dovolat, mění termíny, jak se jim to hodí, neskutečná arogance v jednání.
Kt
Byl jsem na vstupní prohlídce s dcerou před několika lety (6) a přístup měl tento p. doktor otřesný. Nejen ponižování, ale i skoro nadávky o tom, kdo je on a kdo jste vy. Dcera již dále měla obrovský problém jít k zubaři, i přes to, že další návštěvy již byli značně jiné a kvalitní. Ale i napříč tomu všemu jsme pana doktora později vyměnili.
Denisa
S Panem doktorem,jsem velmi spokojená, jeho přístup, zodpovědnost,práce, vždy vše vysvětlí dopodrobna, a snaží se pomoci.
L.T
Nejlepší zubař. Vždy jsem měla trauma z návštěvy zubaře ,ale od té doby co navštěvuji MUDr. Kavana jsem nadmíru spokojená. Vše krásně vysvětlí a vždy poradí. Ráda se vracím i celá moje rodina. Doporučuji.
Nicole Vilášková
Jsem pacientkou pana doktora již přes 10 let. Svou "aroganci" uplatňuje na pacienty, kteří nespolupracují a nejeví zájem. Že neumí pracovat s dětmi - nesouhlasím. Syn také přešel k jinému zubaři, ale jen proto že je velmi náročné přimět jej nechat se ošetřit. Ne každý zubař má na to trpělivost. Obdivuji a vážím si práce pana Kavana a jeho sestry také. Vždy milí, vyjdou vstříc, domluví se na všem. U vyšetření i zákroku navíc vždy pobaví a přivedou na jiné myšlenky. Vše je o přístupu, komunikaci a vzájemné slušnosti. Za mě děkuji, že mám skvělého zubaře.
stepanovakatka
S panem doktorem jsem nad miru spokojena, profesionalni pristup a co se tyce zubni hygieny, beru to jako absolutni samozrejmost. Jednou rocne by ji mel absolvovat kazdy !
S panem doktorem jsem spokojená - chová se příjemně, pracuje kvalitně a bezbolestně, je empatický, profesionální, ještě jsem nezažila,že by měl špatnou náladu nebo nevyslechl pacienta. Za mě 1 s hvězdičkou:)
Andrea.Puncocharova
Pan doktor byl ze začátku velice příjemný, vždy jsem k němu chodila ráda i s dcerou. Vysvětlil vše, spravil mi každý kaz a byl vždy usměvavý, citlivý a příjemný. Ale po nějaké době, když se ordinace přestěhovala na Hasičskou, velice změnil přístup k pacientům a stal se arogantním. Objednala jsem se k němu i v době, kdyby jsem čekala druhou dceru na běžnou prevenci v těhotenství, úplně mě odmítnul ošetřit, protože stav zubů se mi v těhotenství hodně zhoršil, a naznačoval, že se o chrup nestárám. Dokonce mi odmítnul dát i razítko do průkazky. Dceru poslal nejprve k zubní hygienistce, že se máme objednat, až ji navštívíme, do té doby chodit nemáme. Přitom dcera má zuby v pořádku. Vždy jsem odcházela vytočená. A když se mi nelíbí jeho postup, tak si mám najít jiného zubaře, že on má pacientů dostatek.Co se týče objednací doby, vždy jsem čekala někdy i hodinu, než jsem šla na řadu. A co už vůbec nechápu je to, proč každého pacienta nejprve odesílal s vizitkou na dentální hygienu. Přítel k němu také chodil, má úplně zdravé zuby a také ho poslal na dentální hygienu. Samozřejmě jsme od něj odešli všichni.
Nakonec jsme si po měsíci našli paní zubařku z centra Ostravy a jsem za to neskutečně vděčná. Poprvé nemám strach k ní jít na vyšetření, velmi citlivá, příjemná, vstřícná a hodná i na děti. Spravila mi všechny zuby po porodu a jsem ráda, že jsem od pana doktora odešla. Už nikdy více bych k němu nešla, takový přístup jsem zažila jen u něj.
Mojina
Dobrý den,byla jsem dnes u pana zubaře a musím říct,že doposud jsem takového zubaře ani nepoznala!!!Nejenže člověk mu vysvětlí že se mu zuby zkazily během těhotenství a ještě mi řekne že se nemám tvářit a že i 90letá babča má lepší zuby,bodejť když má umělé grr!!!Jeho chování je arogantní a nepřístupné!!!
ema
Ze začátku fajn. Šikovné ručičky. Postupem času se z něj stával doktor arogant. Navzdory tomu, že jsem ho opakovaně upozorňovala na bolest zubu, plomboval si podle svého, protože laik přeci nemůže rozumět tomu že ho něco bolí. V důsledku toho mi pod plombou (dokonale provedenou) nechal kaz, který se mi dostal až do kanálku. Už jsem u jiného lékaře. Škoda. Dr. Kavan je lékař, jemuž jeho ego svazuje jinak velice šikovné ruce.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě