Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
Bohumír Pelech
V žádném případě nikomu nedoporučuji!!!
Hrozná zkušenost s lékařem Ondřejem Jelínkem z Klatov!!!
Volte zdravotní zařízení, kde se lékař chová jako lékař a za služby, které vám poskytnou v několikanásobně lepší kvalitě nechtějí žádné peníze navíc.
Já byl ten, kdo od lékaře nechtěl jeho placený údajný nadstandard a také tak dopadl! Jak, zde z důvodu stále probíhajícího šetření napsat nemohu.
v.h.
Vzhledem k tomu, že už tady dlouho nebyl pozitivní komentář, tak jeden musím napsat. V roce 2018 jsem v Klatovské nemocnici absolvovala gastroskopii. Příšerný zážitek. Kolegyně (3) mi doporučily absolvovat gastroskopii v ordinaci dr. Jelínka v roce 2020. Vyšetření proběhlo rychle, pan doktor "jede", protože zjevně ví, kam kde co a jak (narozdíl od KT nemocnice). Sestřičky moc příjemné, určitě všem doporučuji.
Po půl roce,,léčení" mi bylo sděleno,že jsem zdráv,i přes to,že mi bylo pořád stejně.Zbytečně ztracený půl rok,kdy jsem se mohl léčit u někoho,kdo má o pacienta zájem.Za mně určitě nula,pouze sestřičky by si pochvalu zasloužily,ale hodnotim ,,doktora".
Velice jsem byla zklamána panem doktorem dne 23.6.2011, kdy mě nechal bez jediného slova omluvy čekat na nepříjemné vyšetření 48 minut, přestože mě informoval, že pokud by k nějakému zdržení došlo, jedná se o minuty. Po 4. denní přípravě /omezená strava/ a vypití 4 litrů čistícího extraktu a s tím spojenými obtížemi jsem se vyšetření neabsolvovala. Na můj telefonický dotaz, pro už nejsem v ordinaci na mě doktor Jelínek doslova zařval:"Vy si myslíte, že se tady flákáme?" Máte dvě možnosti, buď čekat, nebo to vzát!" Udělala jsem to druhé.Až se z toho vzpamatuji, vyhledám si jiného SLUŠNÉHO lékaře a Vám pane doktore, bych ráda vzkázala, že jste si asi spletl dobu. Na Vaše vyšetření si připlácím nemalé prostředky a očekávala bych adekvátní jednání. Možná Vás naučily "řemeslu" s tělem, ale člověk má také duši.Stačilo vyjít do čekárny a sdělit mi, že došlo ke zdržení, když ne Vámi, alespoň sestrou. Nic takového se nestalo a pokud Vám pane doktore tyto způsoby jednání ostatní pacienti trpně promíjí, já si o Vás myslím, že jste nezdvořilý!!! V. Světlíková
Ordinaci doktora Jelínka všem doporučuji, dík za jeho odbornost a profesionalitu. Při vstupu do ordinace vás přivítají milé sestřičky, takže po krátké rozmluvě s nimi z vás spadne strach a napětí, cítíte se tam velice dobře. Jsem ráda, že jsem vyšetření podstoupila právě tam.
Pan doktor bere acienta jen jako další kus pro body pro pojišťovnu. Buď má pacient žaludeční vřed nebo má žlučníkové kameny. Když nemá ani to ani to je zdravý. Pan doktor neuznává jiné onemocnění žaludku a odmítá pomoci pacientovi pátrat co mu zapřínilo jeho potíže. Člověk si u něj přapadá velmi nepříjemně jako kus bez jakékoliv empatie a snahy člověku pomoci a najít vhodnou léčbu. nevím jestli jsou to omezené znalosti pana doktora nebo ho ostatní diagnozy nezajímají.
Vynikající lékaři, skvělé milé sestřičky, i nepříjemné vyšetření mi najednou nepříjemné nepřipadalo, protože je tam úžasná atmosféra. Všem, kteří se jen trošku bojí tak tuto ordinaci doporučuji, tam už se bát zaručeně nebudete:)
simona
Lékař byl při provádění odborného vyšetření profík. Vyšetření bylo rychlé, ale přesto důkladné. Po vyšetření mi lékař oznámil závěr z vyšetření. Poučil mě o užívání léků. Dostala jsem letáček, ze kterého jsem si doma přečetla co bych měla a neměla.
Umím číst, jsem aktivně projevující se klient, takže jsem byla spokojena.
Jen je nepříjemná občasná delší doba čekání.V ordinaci jsou i velmi příjemné sestřičky a upřimná omluva za delší dobu čekání mě odzbrojila.