Komplexní neurologické vyšetření • 1 200 Kč
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Komplexní neurologické vyšetření
Křižíkova 264/22, Praha
1 200 Kč
INSTITUT NEUROPSYCHIATRICKÉ PÉČE (INEP)
Hanka Malinka
Pana Doktora Fialu považuji za skvělého doktora, který neponechá nic náhodě. Mohu vřele doporučit. Dlouho jsem se u lékaře nesetkala s tak velkou ochotou a lidským přístupem(stejně tak na recepci).
Znamenáček
pan doktor Onřej Fiala je vynikajicí neurolog,jsem s ním velice spokojen,,mohu jen doporučit,pacienta pozorně vyslechne a pomůže mu,,
16 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, potřebovala bych konzultaci ohledně postherpetické neuralgie. Poskytujete konzultaci v rámci VZP? Děkuji. Eva
Hezký den, ano, smlouvu s pojišťovnu VZP máme. S pozdravem, Ondřej Fiala
Dobrý den pane doktore,Ttouretuv syndrom mám od 6 let, léčili to jako tiky. Nnyní mně je 50 let a s malou přestávkou užívám celý život Rivotril, půlku ráno i veřer. V poslední době se mně příznaky po užití léku na chvíli spíše zhorší než zlepší, ale když jsem zkusila vysadit, bylo to strašné. Někdy je to tak hrozné že se mně s tím nechce dál žít. Jsem z Pardubic a nevím na jakého lékaře v okolí se obrátit, protože o tomto onemocnění toho nikdo moc neví. Mohl by jste mně prosím poradit? Je nějaký přírodní lék na tuto nemoc? Ještě taková zajímavost, moji rodiče toto onemocnění nemají, ale jsme 3 sourozenci a máme to všichni včetně našich synů.
Hezký den, nejlepší bude, objednáte-li se na osobní vyšetření do INEPu. Kontakt pro objednání na www(tečka)inep(tečka)cz, s pozdravem, Ondřej Fiala
Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze