Jesenická nemocnice
Lipovská 103, Jeseník

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

MUDr. Bartošová je opravdu velmi erudovaná lékařka. Setkala jsem se s ní 1x , kdy 4 lékaři se mi neodvážili sáhnout na krk i hlavu a zmíněná lékařka tak učinila, stanovila diagnózu a účinně mi pomohla. Nyní se mi hlava nemotá a nebolí. Má moji plnou důvěru a uznání.
Marie Horská

MUDr. Bartošová je výborná praktická lékařka i internistka. Ani po spoustě let praxe nezanedbává základní vyšetření. Když k ní přijdu, provede kompletní prohlídku. Říká věci na rovinu tak, jak jsou. Vždy pomůže. Vynikající zkušenosti s ní má i moje babička, která má transplantovanou ledvinu. Na paní doktorku nedá dopustit a tvrdí, že jí velmi pomohla.

Co tady píšete o pí doktorce se nezakládá na pravdě.Každý z nás si musí uvědomit co vlastně chce.Pokud jsou to milá a krásná slova ještě lepší zacházení musí se poohlédnout jinde.Nehledám přece krásná slovíčka ale pomoc od doktorky aby mne zbavila bolesti v rámci možnosti.Je to vinikající doktorka specialistka která ví co Vám je sotva se na Vás podívá vždy je tu pro každého dokáže pomoci od bolesti i nemoci vím o čem píši jelikož k ní chodím spoustu let a můžu potvrdit že je obětavá někdy i k tomu co si to ani nezaslouží.Nejen k ní chodím do ordinace dokonce se o mne a ostatní pěkně stará i na dialýze ji i sestřičkám na dialýze patří můj velký dík je jsou tak ochotné a obětavé vždy nás výtají s úsměvem a můžete mi věřit kdyby nebylo jich a pí doktorky tak by to už člověk kolikrát vzdal ale jejich obětavost a péče člověka zase postaví na nohy jim všem patří velký dík.

Profesionální lékař nesmí být náladový a arogantní.To se bohužel někdy
MUDr.Bartošové stává.