Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Novak
Neco tak strasneho jsem jeste nezazil!! Arogantni lekar, ktery vysetri bez zajmu o pacienta, kteremu dava na jevo, jak ho obtezuje, ze prisel, behem 30 sec, to co ostatni delaji se snahou pomoci 20 min. Jednoznacne se takovemu cloveku, ktery se vydava za lekare vyhnete.
Jana C.
Z důvodu změny bydliště jsem se zaregistrovala na očním oddělení v Kartouzské ul. na Praze 5. Za vstřícný a trpělivý přístup se kterým se mi MuDr. Omran Zangi a zdavotní sestra věnovali, chci moc poděkovat. Jsem seniorka s pohybovými problémy a toto jednání oceňuji. Vřelé díky pane doktore. Jana C.
TH
Pan doktor je velice arogantní, byla jsem odeslána na vyšetření očí jiným lékařem, což bagatelizoval. Pan doktor mluví s pacienty povýšeným tónem, otočen k pacientovi zády, žádný respekt, neposlouchá, co mu pacient říká. Poliklinika Kartouzská je příjemné místo, tento lékař k němu však nepatří.
Miroslava
Pan doktor Zangi je velmi příjemný a šikovný. Má profesionální přístup a kultivované chování. Navíc hraje na bonga, což je fascinující.
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze