Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Hledejte v názorech
xaxa
Paní doktorka má lidský přístup. Asi umí vyslechnout a pomoci . Je třeba si na čekárnu vyhradit dost času - někdy i několik hodin po objednaném termínu. Souhlasím, že všudypřítomný nepořádek je zaražející a nevídaný. Paní doktorka si moc netyká s vypočetní technikou (stará škola - psací stroj, kopírák a průklepák na kopii do karty) Jinak OK.
Dr. Votavová je, dle mého názoru dobrá lékařka odbornice, pečlivá k pacientovi vstřícná, ale organizace práce v její ordinaci naprostá katastrofa. Léčí mně už několik let, ale ještě se nestalo, že bych přišla na řadu v objednaném čase. Největší úspěch bylo spoždění 50 min. Jinak čekám dvě hodiny i déle než jsem objednána.Ordinace včetně místnosti EKG jsou jedno velké skladiště papírů časopisů, různého odloženého nábytku a dalších věcí. Toto se opravdu nevidí. Ale znovu opakuji, že z lékařského hlediska je p. doktorka velmi pečlivá a dobrá lékařka.
Homolková
paní doktorka ja odborníkem na svém místě.Myslím,že léky psané pí.dr.Votavovou jsou přesné,účinné a tudíž s přehledem volené.Lékařka je svědomitá a oblíbená.Pečlivá,ačkoli má stále plnou čekárnu,pracuje na 100%.
Katka
Paní doktorka je výborná odbornice, velmi sympatická. Jen v čekárně si i přesto, že jste objednáni, dlouho posedíte... Ale jinak vážně klobouk dolů, milá a šikovná dáma.
Červenka Miloslav
Lékařka v jejíž péči jsem dlouhá léta, je vstřícná, max. odborně erudovaná a má velmi lidský přístup k pacientovi. Vážím si její péče, a věřím, že moje choroby pod jejím dozorem budou odborně léčeny a drženy na uzdě v rámci možností mé zdevastované tělěsné schránky, ( vlastní vinou ).