Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
AJ
Paní doktorka naprosto bezkonkurenční. Těžko hledat takto zkušeného lékaře, který je navíc pečlivý a empatický. V ordinaci jsem byla vždy delší dobu, protože me pokaždé vyšetřila od hlavy až k patě a její diagnóza-pokaždé správná. Po přestěhování už nikdy takového lékaře nenajdu. Bohužel...
Anna P.
profesionální přístup , který vysoce cením , zajímá se o pacienta, je to náš rodinný lékař , nikdy bych neměnila
František Kempný
K paní doktorce už chodím léta a těžko najdu většího odborníka. Každá návštěva specialisty pouze potvrdí její diagnozu. Je příjemná a mimořádně pečlivá. Je to lékařka v velkým L.
Paní doktorka je skvělá.Jako lékař i člověk,neměnila bych.A sestřička také.Velmi ochotné,příjemné. Po dohodě s partnerkou je tonáš společný rodinný lékař ;o)
D+D Těluškinovi
Velmi příjemná, hodná, dobrá diagnostička
S péči paní doktorky jsem velmi spokojen. S praktických lékařů, které jsem poznal, patří k nejlepším.
Vladimír Schestag
Velmi doporučuji. Profesionální,lidský i odborný přístup ke každému pacientovi.
lenka
Vynikající lékařka