Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Pani doktorka Tušlova je moc milá, pecliva a vse vysvetli. Vyhovuje mi komunikace pres sms a email.
Ivo Skalický
Paní doktorka Rozinková je asi nejvíc k pacientům vstřícný, milý a ochotný lékař se kterým jsem se kdy setkal. A to se v rámci svého povolání potkávám řadu lékařů.
k.m.
Bohužel. Paní doktorka mě zklamala. Řešila vyrážku našeho měsíčního miminka. Prý atop.ekzém. 3 a půl měsíce nám na to dávala kortikoidovou mast. Prcek se mohl zbláznit, jak ho to svědilo. Pak se dostavilo mokvání. Na to paní doktorka - ať mažeme dál. Nakonec nám pomohl alergolog Horký v Novém Bydžově. Udělal stěr a předepsal jinou mast. Ruce mu pozlatit!!!! Za 14 dní bylo po vyrážce. Mimochodem atop.ekzém to nebyl,ale vyrážka, do které se něco při pobytu v nemocnici dostalo.
v.petrzel
Z důvodu dlouhé objednací doby návštěva bez objednání. Naprosto skvělý přístup sestřičky a taky paní doktorky. Navíc jsem mněl štěstí a benusel jsem dlouho ani čekat. Kéž by se o nás jako o pacienty všude starali tak, jako v této ordinaci. Vstřícný a profesionální přístup mně jako pacienta přímo překvapil. Moc krát děkuji.
Vladimír
Marek H.
Dlouhé čekací doby i když jste objednán. cca 30 minut. Byl jsem tam s bulkou která se mi udělala na čele a poprvé to odstranila zmražením a pak to odpadlo. Po roce jsem to měl zpátky na tom samém místě. Poté to vydloubla skalpelem. No a světe div se mám to na tom samém místě. Nevím jaký název a co to mám. Ale když se vám něco vrací na tom samým místě, tak mě to přivádí k tomu, že to bude asi v léčbě. Pí Rozinková jenom poznamenala, no to máte z náštěv z bazénu. No to asi těžko, do bazénu nechodím. Tak že jsem to chytl asi někde jinde.... A to si několikrát denně meju obličej mýdlem.
Sandra
Od paní doktorky jsem utekla potom, co mi dala obyčejnou mast na prý atopický ekzém a já měla silnou alergickou reakci. Ruce mi mokvali, šíleně svěděli a když jsem za ní přišla, dělala ze mě opakovaně vola, který si tam něco sám napatlal a nechce jí to říct. Udělala mi testy na alergii a zjistila, že jsem alergická na jednu složku masti. O nějaké omluvě však nemohla být řeč. O sestře taky nemluvě. Nepříjemná až to hezké není. Čekací doby v čekárně i s objednáním raději nebudu zmiňovat..
Hana Kovačková
I já si paní doktorkou Rozinkovou jsem velice spokojená kdykoliv jsem k ní přišla sama nebo s někým ze své rodiny vždy my dokázala pomoct a také má velice milý přístup
štrajt
Vše supr,velmi milý a profesionální přístup.Po objednání žádná čekací doba jako v ostatních ordinacích.Mohu Všem jen doporučit.
Mohu se zeptat, jestli nemá paní doktorka nové číslo? Už 2 týdny se k ní nemůžu dovolat, zkoušela jsem to jak ráno, tak dopoledne, tak odpoledne, ale nikdy jsem se nedovolala
Má dcera se léčila v nemocnici na kožním několik let s bradavicí. Bylo to úmorné a dlouhodobé, sama malá dcera nechápala přístup sester a lékařů. Paní doktorka Rozinková bradavici vyléčila za několik týdnů. Je velmi laskavá, lidská, moc nám pomohla a setkání s ní bylo velmi příjemné. Velké dík, kéž by bylo víc takových lékařů.