Adámková
Výborná paní doktorka po všech stránkách!!! Moc jí za to děkuji .
Jiří
PANÍ DOKTORKA PÁVKOVÁ TO JE ANDĚL.UŽ LÉČÍ JENOM SLOVEM A POHLEDEM.JE TO MOJE SLUNÍČKO MEZI VŠEMI LÉKAŘI.VELMI VELMI PANÍ DOKTORKU PÁVKOVOU DOPORUČUJI.VŽDY SE K NÍ TĚŠÍM DO ORDINACE.JE TO MOC HODNÁ PANÍ.MOC A MOC SI JÍ VÁŽÍM I JEJÍ ZDRAVOTNÍ SESTŘIČKA JE MOC HODNÁ A PŘÍJEMNÁ.KÉŽ BY BYLO TĚCHTO LÉKAŘŮ VÍCE NA SVĚTĚ!JIRKA.
Eva
Pani doktorka je naše sluníčko,velmi kladný a lidský přístup k pacientům.Nejůžasnější je i to ,že jde příkladem synovi,který se určitě v životě jako lékař uplatní jako maminka.Díky
Svobodová
Nejlepší doktorka,jakou jsem kdy poznala,nejen velice milý a lidský přístup,ale i skvělá lékařka a to je důležité,je málo doktorů,kteří mají vzácně spojeny tyto 2věci.AT se jí daří.ještě musím podotknout,že i syn paní doktorky,který občas jíž bývá v její ordinaci zdědil nejen její podobu,ale i její přístup k lidem.Přeju mu hodně štěstí v lékařské praxi a mnoho spokojených pacientů jako má jeho maminka.Nesmím zapomenout na sestřičku -paní helenku,nezapře se,že jsou rodina,ani jí není cizí milý a profesionální přístup.Díky,že tato rodina se tomuto věnuje,dělají to s láskou a bezchybně!
Zatím nejlepší lékař, se kterým jsem kdy přišel do styku. Mohu všem vřele doporučiit. Super LIDSKÝ přístup k pacientovi opravdová snaha pomoci!!!
PANÍ DOKTORKA PÁVKOVÁ JE MOC HODNÁ A PŘÍJEMNÁ PANÍ DOKTORKA.VŽDY JSEM BYL S NÍ VELMI SPOKOJEN.KDYŽ MÁM U NÍ ABSOLVOVAT NĚJAKÉ VYŠETŘENÍ TAK SE NA NÍ MOC TĚŠÍM!JE TO MOJE NEJVĚTŠÍ SLUNÍČKO MEZI VŠEMI LÉKAŘI!ZNAL JSEM I JEJÍ TATÍNKA.BYL TO MOC HODNÝ ČLOVĚK,TAK JAKO JE PANÍ DOKTORKA PÁVKOVÁ.A JEJÍ ZDRAVOTNÍ SESTŘIČKA JE TAKY MOC HODNÁ.MÁM JÍ OBĚ MOC RÁD.A NA JEJICH TATÍNKA,TOHO SKVĚLÉHO ČLOVĚKA NIKDY NEZAPOMENU!JIRKA.
Paní doktorka je příkladný profesionál a její přístup k pacientům je v Poličce bezkonkurenční.
paní doktorka je vždy milá a má skvělý přístup k pacientům
velice ochotná lékařka
K.K
Lékař na vysoké odborné úrovni. Dopručuji.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Pardubicích
Praktičtí lékaři v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři v Ústí nad Orlicí