Praktická lékařka
Purkyňova 93, Brno

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktická lékařka Jiný

K pani doktorce chodila babicka, chodime nadale i my s maminkou. Vzdy dokaze pomoct, poradit. Komunikace i pres mail a telefon. Vzdy je ochotna a vstricna. Nemam co bych vytkla.

Umístění: Praktická lékařka Jiný

Skvělý doktor! Poskytuje širokou škálu služeb, vždy naslouchá a pomáhá. Milá a zdvořilá. Chodím k ní už dva roky a nikdy jsem svého výběru nelitoval. Vřele doporučuji :D

Umístění: Praktická lékařka Jiný

Dokud jsem nic nepotřeboval, tak je člověk evidovaný a myslí si, že má v pohodě doktora. Ve chvíli kdy člověk začne lékaře potřebovat, tak má smůlu, jelikož se lékař stane nedostupným.

Umístění: Praktická lékařka Jiný

She is awesome! Super nice and really empathetic, good English, even some Spanish!
She gave a great service.

Umístění: Praktická lékařka Jiný

The doctor is wonderful in her humane treatment, she helps me a lot with treatment without antibiotics. Extremely nice.

Umístění: Praktická lékařka Jiný

Moc milá paní doktorka i sestřička. Pomůžou, jsou příjemné. Paní doktorka se snaží vás problém vyřešit, nikoliv napsat antibiotika a poslat domu. Určitě doporučuji.

Pani doktorka ma lidsky pristup k pacientum, byla jsem u ni akutne dvakrat, ac k ni nepatrim, ochotne me osetrila, za posledni dobu je to prvni doktorka, s kterou jsem spokojena

Y

100% involved in the problem of the patient. she listens carefully and can speak with you in English or with a impressive French :)

Jedinou nevýhodou je dlouhé čekání v ordinaci, kéž by to šlo lépe zorganizovat. Paní doktorka je ale milá, vstřícná, zodpovědná a každému pacientovi se věnuje. Žádné vyšetření nezanedbá, poradí a vyslechne i po telefonu. Mohu doporučit.

Mimořádně lidský přístup. Myslím, že jsem po velmi dlouhé době našel lékařku, která neléčí jen příznaky. Její přístup je vysoko nad úrovní "továren na pacienty". Děkuji.