Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Eva Votavová
Moje osobní zkušenosti s paní doktorkou jsou příjemné a chválím za přístup k dětem i k rodičům. Chodila jsem k ní jako dítě a se svými 4 dětmi nyní a jsem moc spokojená. Poradí i po telefonu, neodbyde a vyslechne. Taky zbytečně nepíše ATB snaží se jich vyvarovat a dává je v případech, kdy je to nezbytně nutné. Setřičky jsou moc hodné a trpělivé . Děkujeme za vzornou péči . Spokojená maminka Eva
Jana
Skvělá doktorka, výborný člověk. Doporučuji.
K paní doktorce jsem se dostala po porodu mé dnes 1,5 leté dcerky na doporučení tchýně a jsme velmi spokojeni s jejím přístupem jak po profesionální tak i lidské stránce. Vždy jsem se spolu dohodly na postupu léčby a jelikož ví, že jsem odpůrce zbytečného užívání antibiotik, neváhá udělat rychlý testík, zda jsou vůbec potřeba. Chválíme i sestričky pro jejich trpělivost s našimi někdy dost otravnými dotazy.
S paní doktorkou a jejími sestřičkami jsme maximálně spokojeni :-)
Paní doktorka je jak po stránce odborné, tak i po stránce lidské výborná. Např. poradny pro mimina jsou na časenky, takže se čeká max 10-15 minut. Sestřičky také velice milé a ochotné. Doporučuji!
galfar
Maximální spokojenost a vysoká odbornost
Jarda
Je velká škoda, že paní doktorka nebere dospěláky !!!
Je prostě nejlepší a nejmilejší doktorka na celém světě, úplně nejvíc !!!
Její přístup je velice odpovědný a profesionální!!!
Jen více takových lékařů
Lukešová Eva
Chodila jsem k ní jako dítě a tedka už ji navštěvují obě mé dcery.Je moc hodná,ochotná, spolehlivá a její přístup k dětem je báječný.Líbí se mi,že zbytečně nepředepisuje hned antibiotika. Moc chválím.
Hodoňák
Měl sem ji jako dětskou doktorku spoustu let a ted je u ní můj syn. Naprostá spokojenost
Martinková Daniela
K této lékařce chodím s dětmi již 15 let. Vždy bez problémů. Jsem ji vděčná, že dokázala rozpoznat závažnější onemocnění u 2 letého dítěte, ihned nás doporučila do nemocnice a díky tomu syn nemá po této nemoci žádné následky. I v nemocnici se na nás byla podívat. Tímto jí děkuji.