Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
PP
Paní doktorka je arogantní, neodpoví na pozdrav, komunikace neosobní. Osočuje pacienta ze lži a jeho odpovědi ji nezajímají. Budeme si hledat jiného endokrinologa, takové chování nepatří do ordinace. Z odborného hlediska nedokážu posoudit, ale v případě, že nejde léčba podle její představy, shazuje vinu na pacienta a je nepříjemná.
Markéta Mádrová
Kdyby šly dát hvězdy do mínusu, v tomto případě bych je dala. Přístup a chování Mudr. Magnové naprosto otřesný - recenze zde na Znamylekar.cz i na Googlu mluví za vše a jsou pravdivé. Komunikace otřesná, arogantní, doktorka se nejdřív na něco zeptá, pak Vás přeruší, že tuto odpověď nechce, řešení problému nula - hraje si na Soudkyni Barbaru, která má právo posuzovat Vaše rodinné poměry a hodnotit Vás jako rodiče. Dcera z ní byla úplně rozložená, ke mně se doktorka chovala jako k úplnému póvlu, že jí s 30letým odstupem nedokážu popsat přesně po měsících průběh své puberty a dospívání - jedním slovem KATASTROFA. Pouze pro opravdu silné povahy.
mbart
Pani doktorka bola velmi neprijemna ako ku mne tak k dcérke. také hrozné jednanie som asi ešte u lekára nezažila. Bolo mi divné že mali volný termín hneď o 3 dni ale som si vravela že im asi niekto vypadol.... Taky lekár by nemal pracovat v deckej nemocnici.
Kalinová Lenka
S ordinací jsme spokojeni. Lékařka i sestřička jsou vstřícné. Nesetkala jsem se s arogantním chováním, nebo jednáním. Paní doktorka je stručná, ale věcná, žádná omáčka kolem a výborný diagnostik. Holt nelze se zavděčit všem.
M.K
Dnes jsme navštívili se synem ordinaci paní doktorky. Se sestřičkou příjemné, profesionální přístup, i přesto, že má paní doktorka hodně pacientů, vše vysvětlí. Odborník na svém místě. Doporučuji.
H.
Paní doktorka je stručná, rychlá, ale pečlivá. Vždy se chová neutrálně, v klidu. Chodím k ní už několik let a nemám důvod si stěžovat.
X.Y
Nejhorší doktorka na světě. Vlastně nevím, jestli je třeba ještě něco psát, ale i kdyby to byla jediná doktorka na světě, už k ní nikdy nejdu.
J.K.
Velmi arogantní jednání. Paní Dr. se se mnou bavila jako s blbcem. Při komunikaci se na nás ani nepodívala. Nerozporuji její odbornost, ale nad svým chováním by se měla zamyslet.
Renata
Protivná už od dvěří, útočná bez důvodu, neskutečné.
Místo Dětská FN.
Katka
Moje zkušenost s paní doktorkou je bohužel podobná, jako v předešlých hodnoceních uvedená negativní zkušenost. Nesetkala jsem se dosud s tak nepříjemným, nadřazeným až arogantním přístupem lékaře. Nehodnotím nyní kvalitu diagnostiky a léčby, pouze přístup lékaře k rodiči pacienta. Byla jsem předem informována, že přístup paní doktorky je problematický, přesto mne to zaskočilo.